Konu: HARD YRB, TROLLİNG  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2026 20:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tylan_Gilmore

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Piru birliği üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video ve ss.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP, İllegal Kural İhlali, Fear RP, Refuse RP, RK Kural İhlali, Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tylan_Gilmore isimli oyuncu, ben idlewooddan geçerken durduk yere aracıma carjack attı. Elimde silah olduğunu görüp beni departmanın önünde bıraktı. Bende arkadaşı bulduğumda düşürdüm. Hooda götürdüm, hoodda arkadaş kalktıktan sonra direk bize yumruk atıp kaçtı videda gözüktüğü üzere. Ve arkadaş İdlegas a kaçtı. Bizde İdlegasa girdiğimiz gibi saldırmaya başladı. En son arkadaşı tekrar düşürdük idlegas çıkışında, pdler geldi. Arkadaş pdleri gördüğünde direk beni şikayet etmiş. Arkadaş rklıydı, düşürdükten sonra ise arkadaş bir sürü kural ihlali yaptı. Ve şuanda birlkteki oyunculardan aldığım bilgilere göre hala troll yapıyor, hooddakileri düşürüyor. Bu tarz oyuncular barınmamalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/kr7e80

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli yaptırım uygulansın, bu tarz trolling oyuncular oyun zevkimizi kaçırıyor.

#1 - 05.05.2026 20:18
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 05.05.2026 20:37
https://hizliresim.com/m6jxrun
arkadaş trolle devam ediyor, pdye beni şikayet edip evimde bana saldırmış afkyken artık sıkıcı bir durum oldu. hızlı sonuçlanıra sevinirim oyun oynayamıyoruz.
« Son Düzenleme: 05.05.2026 20:41 bulut kingdom's forever »

#3 - 05.05.2026 21:08
Tonlarca ihlal yapmışsın oğlum? Bir de şikayet mi açıyorsunuz? Senin o yaptığın rol sslerle "yrb" deme hakkın var mı bana? Polis gelince interiora kaçıp tp atan, işlemeyen silentle adam vurmaya çalışan bir eziksin. Şöyle roller yapıp "yrb" deme özgüvenini nereden alıyorsunuz siz?

Yüzünüz kızarmıyor mu şu ssleri foruma yüklerken?  :D :D

:D :D Utanç verici.

#4 - 05.05.2026 22:09
Tonlarca ihlal yapmışsın oğlum? Bir de şikayet mi açıyorsunuz? Senin o yaptığın rol sslerle "yrb" deme hakkın var mı bana? Polis gelince interiora kaçıp tp atan, işlemeyen silentle adam vurmaya çalışan bir eziksin. Şöyle roller yapıp "yrb" deme özgüvenini nereden alıyorsunuz siz?

Yüzünüz kızarmıyor mu şu ssleri foruma yüklerken?  :D :D

:D :D Utanç verici.

he dayı

#5 - 13.05.2026 21:51
Tylan_Gilmore adlı karakter Fear RP & Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

K&A