Konu: 03.05.2026 - Dimitri Olezka  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.05.2026 04:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dimitri Olezka @punchliner314

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Malik Blackold - @Esulcer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS - Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jacking - DM - Revenge Killing - Güvenli Bölge İhlali - Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahsı komşumun evini soyarken yakaladım, uyardım. Saldırdı ve yaralı konumuna düşürdüm. Malik, onun aracını aldı. CJ atarak aracı geri aldı. Yaralı rolü yapmadı, yapmadan hızlıca araç sürmeye devam etti. Taksicilik mesleğinin orda (GB) silahıyla DM attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): CJ atarken bug abuse yapıyorsa, yetkili beni bilgilendirsin lütfen. Oraya da bir şikayet açarım.

« Son Düzenleme: 03.05.2026 04:08 Weihenmaier »

#1 - 03.05.2026 11:23
Merhaba Car Jk olayına gelecek olursak: arkadaş bende aracın üstünde gözküyodu boş araca bindim yani sadece yanımda birisi vardı ama o adamlıkda bişe yok oda beni aracdan attı ama onda öyle gözükmedi car jk yapamıyosun normalde ama bazen böyle oluyo nedeini bilmiyorum arkadaşa ben diom zaten sürceksen sür diye yanıma gelip aracda (bende) boş olunca bindim.

Diğer rk olayı: gelince kişi beni düşürmedi bugdan öldüm shift tuşuna basınca bişe yasak ddiyip sizi yere atıyo o şekilde yere düştüm ve canım o esnada zate birdi o arkadaş bana vuruyoken ölüydüm hasarlarım da da çıkmadı için rk rolüne uymadım sivil bir karakterinde böyle agresif rolü garip ama zamanında bende yaprtım bişe diyemem o yüzden. https://hizliresim.com/g7zjyn6

Güvenli bölge : Orasın güvenli oldunu bimiyordum ona bişe diyemem meslek güvenli ama oraya kadar kapsıyomudu bilmiyorum meslek değil çünkü orası tam buna bişe diyemem
Başka savunma gelmez  Admin arkadaşlara iyi çalışmalar şikayet açan kardeşimede iyi roller dilerim.

#2 - 13.05.2026 21:36
Oyuncu cezalandırılacak.