Yaratıcılığın Yeni Merkezi: Rockstar Studio’dan Büyük Açılış!Emma Giovacchini | 01.05.2026
Yaratıcı endüstrideki hızlı yükselişini sürdüren Rockstar Studio, yeni ve prestijli binasını resmi olarak hizmete açtı. Modern mimarisi, ileri teknoloji altyapısı ve çok amaçlı prodüksiyon alanlarıyla dikkat çeken bu yeni merkez, şirketin vizyonunu somutlaştıran önemli bir yatırım olarak öne çıkıyor. Açılış töreni, sektörden birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşirken, şirketin geleceğe yönelik iddialı planlarının da sinyalleri verildi.
Teknoloji ve Sanatın Buluşma Noktası!Yeni bina; profesyonel ses kayıt stüdyoları, kapsamlı post-prodüksiyon odaları, canlı performans sahneleri ve dijital içerik üretim merkezleriyle donatıldı. Her detayın titizlikle planlandığı bu kompleks, hem teknik hem de sanatsal üretimi en üst seviyeye taşımayı amaçlıyor. Rockstar Studio’nun bu yatırımı, kreatif süreçlerin daha verimli ve yenilikçi bir şekilde ilerlemesine olanak tanıyacak.Global Hedefler, Güçlü Vizyon!Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, bu yatırımın yalnızca fiziksel bir genişleme olmadığı, aynı zamanda yaratıcı vizyonun yeniden tanımlandığı bir dönüm noktası olduğu vurgulandı. Yeni merkez sayesinde Rockstar Studio’nun hem yerel hem de global ölçekte daha büyük ve etkili projelere imza atacağı ifade edildi. Bu adım, şirketin uluslararası rekabetteki konumunu daha da güçlendirecek.
Kreatif Endüstride Yeni Bir Dönem!Özellikle müzik prodüksiyonu, sahne performansları ve dijital medya içeriklerinde daha yüksek kalite standartları hedefleniyor. Yeni merkezle birlikte Rockstar Studio’nun üretim kapasitesinde ciddi bir artış beklenirken, kreatif endüstride daha güçlü ve etkili bir oyuncu haline gelmesi öngörülüyor. Bu gelişme, Vice Şehri’nde medya ve eğlence sektörüne yeni bir dinamizm kazandıracak. Bu büyük katkıları için Bay Rowan Graves'e minnetarız..
» Biliyor muydunuz?
Rockstar Studio’nun yeni binasında aynı anda birden fazla prodüksiyon projesi yürütülebilecek kapasite bulunuyor. Kurulan ileri teknoloji ses stüdyoları, uluslararası standartlarda kayıt alınmasına olanak sağlıyor.