Sadece galeri kısmı için savunma yapacağım, kalanlarında herhangi bir ihlalim yok korku rolümü yapıyorum ve arkadaşlar ne derse uyguluyorum.
Arkadaşların Vmall'dan beri bizi takiplediğini farkediyoruz fakat bunların glen parktaki tamirciler olduğunu veya tekmelediğim herhangi bi çocukla alakası olduğunu bilmiyorum tabii ki çünkü bu şikayetteki çocukların hiçbiriyle daha önce bir rolüm yok ve beni de nereden tanıyorlar bilmiyorum. Yaklaşık yarım saat bunlar bizi takip ettikten sonra yanıma gelen şikayet sahibi arkadaşa "Orospu çocuğu, maymun" gibi hitaplarda bulunuyorum çünkü bizi takip edip önümüze vesaire kırıyordu. Sonra arkadaşı daha takmayıp galeriye araç almaya gidiyorum.
Bana YRB diyen hiperzeka arkadaşımız ben galeriye girince çözümü bullet model arabasıyla girişi kapatmakta buluyor. Hatta rapor atıyorum aracı da siliniyor. Artı olarak kontrol ederseniz arkadaş durmadan B bölüyor. Fakat ben B'den bile yoluna bakmasını ısrarla tekrarlıyorum.
Arkadaşın aracı, rapora da o an bakılıyor ve siliyorlar zaten. Ben çıkamayayım diye girişi kapatıyor.
Dayak kısmına gelirsek, ben galeride araç bakarken arkadaş başıma gelip durmadan küfrediyor, dışarı gel görüşeceğiz diyip duruyor. Ben hadi kardeşim yoluna bak diyorum fakat kendisi üsteleyip sövmeye devam ederek asıl gbi'yi yapıyor. Bunun üzerine ben de arkadaşa dayak atıyorum çünkü güvenli bölgede asıl agresifi o başlatıyor.
Galeriye giriş anım, kapıyı kapatıp küfretmeye başlıyor;
Burada "Hadi siktir git kardeşim ilgi arama" diyerek arkadaşı uyarıyorum zaten, fakat kendisi arandığı için atv'me binip bana tehdit ve hakaretler saydırmaya devam ediyor. Bu kadar şey sonrasında dövüyorum tabii ki. Git dememe, başımdan savıp kovmama rağmen "kankan değilim babanım" gibi şeyler zırvalıyor. Chat'i dikkatlice okursanız arkadaşı defalarca kovduğumu görebilirsiniz.
İki kişinin karşısında güvenli bölgede çıkıp korkmadan etmeden bu kadar sövüp sayarsan dayak yiyince de çok takmamalısın bence.