Hakkımda açılan şikayet konusu ile ilgili detaylı açıklamamı sunmak istiyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki, tarafıma yöneltilen “başkasına ait skini izinsiz kullanma / çalıntı skin yükleme” iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu skini ben yeni edinmiş, tesadüfen kullanmaya başlamış veya başka bir oyuncudan görüp almış değilim. Bu skini 09.01.2026 tarihinde saat 15:37 itibarıyla kullanmaya başladım ve o tarihten itibaren aktif şekilde tarafımca kullanılmaktadır.
Şikayette bulunan kişi, skinin yalnızca kendisine ait olduğunu ve benim bunu izinsiz şekilde kullandığımı iddia etmektedir. Ancak burada göz ardı edilen önemli nokta şudur: Ben bu skini belirtilen tarihten beri aktif şekilde kullanmaktayım. Yani skin benim için sonradan ortaya çıkan bir durum değildir. Sunucuda beni tanıyan oyuncular da bu skini o tarihten itibaren karakterimde gördüklerini doğrulayabilirler. Bu nedenle, sanki ben bir başkasının hakkını ihlal etmişim gibi tek taraflı bir algı oluşturulması doğru değildir.
Ayrıca herhangi bir skini sisteme yüklerken veya kullanırken kasıtlı şekilde kural ihlali yapma niyetim hiçbir zaman olmamıştır. Eğer bir skinin sahipliği konusunda önceden bilmediğim bir uyuşmazlık varsa, bunun bilinçli bir ihlal olarak değerlendirilmemesi gerekir. Ben skini uzun süredir kullandığım ve herhangi bir sorun yaşamadığım için kullanımımın meşru olduğunu düşündüm. Bu sebeple hareketlerimde kötü niyet, çıkar sağlama amacı veya başka bir oyuncunun emeğine zarar verme düşüncesi kesinlikle yoktur.