Konu: Martin_Petrov , Boris_Petrov , Sergey_Petrov - Hile kullanımı [18.11.2019 13:39]  (Okunma sayısı 405 defa)

#0 - 18.11.2019 14:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: MARTIN_PETROV - @makoyapma   BORIS_PETROV- @cetecibatu  SERGEY_PETROV - @Baleci...         
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Argo_Trey,Michael_Partler,Jester_Ronloa
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:18/11/2019 13:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu içerisinde resmi oluşuma üye olan tüm üyeler tarafından kullanılabilir.
— Camhack - CamHunt gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler ile brawl rolü oluyor ama ben normalde herkese 9-13 arası hasar vururken bu kişilere en fazla 5 vurabiliyorum  genelde 1 vuruyorum.(İlk baştaki hariç muhtemelen hileyi açamadan yaralıya düştü.) Kişilerin dayanıklılık puanı 0 ve 1. Admin benimle iletişime geçebilirse özelden kullandıklarını düşündüğüm hilenin linkini atabilirim. Hasar düşürme hilesi kullanıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada başka birine karşı hasarımı gösteriyorum.

Bunlarda kişilerin dayanıklılığı.

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

« Son Düzenleme: 18.11.2019 15:02 T A N I K »

#1 - 18.11.2019 14:59
Video geliyor böyle bir hile mi varmış :D

#2 - 18.11.2019 14:59
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 18.11.2019 15:01
Sizin bu hile diye konuşmanız beni öldürüyor, kendinize vuracağınıza bize vursanız hasar alıcaz, şunu diyebilirim ki ilk düşen benim ve birazdan video gelsin kendinizde görüceksiniz.
« Son Düzenleme: 18.11.2019 15:06 Baleci... »

#4 - 18.11.2019 15:04
Videoada size vurduğum açıkça görülüyor herkese 9-13 size gelince 1-5 vuruyorum.

#5 - 18.11.2019 15:05
İkinci videoda bana karşı hasarını deniyor, benim dayanıklılık puanım sizden yüksek olmasına rağmen sizden daha fazla hasar yiyorum. Sizin az hasar yemeniz hile olduğunuzun kanıtıdır. Ayrıca size vuramasak üzerinizde ne kadar hasar verdiğimizi gösteren rakamlar çıkmaz.

#6 - 18.11.2019 15:06
Dostum  bu konu hakkında böyle bir hile yok ayrıca savunmamız video şeklinde gelicek sizinde hatalarınız var videoda ben şikayetimi belirticem zaten iyi günler dilerim.Ayrıca arkadaşınızda deneme yapmışsınız bir 6 bir 9 vuruyorsunuz ayrıca benim elimde bıçak vardı gördüğünüz üzere yere yatırım vuruyorum ayrıca keşke biraz da bize vurmusaymışsınız

#7 - 18.11.2019 15:08

Sakin olun video yapım aşamasında geliyor ful rolün videosunu atacağım direkmen.

#8 - 18.11.2019 15:08
Bu konu hakkında bir hile mevcut admin isterse eğer gerekli linkleri atabiliriz, Ayrıca benim üzerimde deneme yaptığında her zaman 9 hasar vuruyor videoda yere yatmıyorum fakat yere yatınca 13 lere kadar çıkıyor. Videoyu iyi izlemeni tavsiye ederim.

#9 - 18.11.2019 15:09
Sergey zaten orada 13 hasar alarak düştü diğerlerine ben vurdugumda 2 - 5 arasında gidiyordu Sergey'de değilde diğerlerinden pek emin değilim dayanıklıkları olabilir. Şahitliğimi Onaylıyorum.