Konu: EngineBypass / NoEngine  (Okunma sayısı 420 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2026 22:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @gtadünyamustafasarigul  - Brendon Perry
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Siena Mifiri - @Linna
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brendon isimli arkadaş, motoru çalıştırmadan aracı sürmeye yarayan menü/sobeit eklentisi olan  NoEngine'i kullanıyor, videoda motoru sonradan çalıştırdığını ve egzozdan duman çıkmadığını görebilirsiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Arkadaşa daha önceden de şikayet açmıştık, 3. parti yazılımdan işlem gördü. Pişman olmamış sanırım, yasaklanmasını talep ediyoruz.

#1 - 14.05.2026 00:37
@gtadünyamustafasarigul En kısa sürede savunmanızı iletin.

#2 - 14.05.2026 00:39
@gtadünyamustafasarigul En kısa sürede savunmanızı iletin.
Arkadaş şikayete bakmıştı, 16 gün geçmiş savunması yok.

#3 - 14.05.2026 17:41
Bir süredir in-aktif durumdaydım ve şikayeti şimdi görüyorum, arkadaşın bahsettiği noengine/sobeit tarzı şeylerle ilgili pek bir geçmişim yok ve ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Karakterimin sürüş seviyesi 10, motoru açıp kapattığımı varsayıyorum, çünkü şikayetin üzerinden uzun bir süre geçmiş ve yeni fark ediyorum. Erken fark etseydim kanıtlarımı iletebilirdim, egzoz dumanı görünmemesi arkadaştan kaynaklı sanırsam. Diyeceğim bu kadar, herhangi bir 3. parti yazılım kullanmıyorum, anlık motoru kapatıp açmış olabilirim, bir saniyeden kısa süren bir işlem sonucunda.

#4 - 14.05.2026 18:53
Bir süredir in-aktif durumdaydım ve şikayeti şimdi görüyorum, arkadaşın bahsettiği noengine/sobeit tarzı şeylerle ilgili pek bir geçmişim yok ve ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Karakterimin sürüş seviyesi 10, motoru açıp kapattığımı varsayıyorum, çünkü şikayetin üzerinden uzun bir süre geçmiş ve yeni fark ediyorum. Erken fark etseydim kanıtlarımı iletebilirdim, egzoz dumanı görünmemesi arkadaştan kaynaklı sanırsam. Diyeceğim bu kadar, herhangi bir 3. parti yazılım kullanmıyorum, anlık motoru kapatıp açmış olabilirim, bir saniyeden kısa süren bir işlem sonucunda.
  Sanırım sürüş seviyen 10 olduğu içinde aracın canı 1k

#5 - 14.05.2026 19:24
  Sanırım sürüş seviyen 10 olduğu içinde aracın canı 1k
ben aracın canına dair bir şey göremedim ama, oyun kaynaklı araç bazen 1k doğabiliyor diye biliyorum. yanlışsa düzeltilebilir.

#6 - 16.05.2026 16:12
Karakter yasaklanacak.