Konu: Formula F1 Pilotu  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.04.2026 16:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kelvyn_Silva @WalonX22
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marco_Ferron
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Arkadaşın arabası videoda göründüğü gibi handling ve speed hack kullandığı aşırı bariz yokuş aşağı nos basılmış olan bir elegy ile bile yetişemiyoruz, ki başta yaptığı manevraları handling olmadan yapması imkansız, kendisi bile aracı kontrol edemeyip duvara giriyor sonrasında, herşey açık ve net gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Videoda herşey bariz belli, gerekenin yapılmasını bekliyoruz.

#1 - 27.04.2026 18:55
daha geniş bir kanıt.

#2 - 27.04.2026 22:12
Ben normal araba kullanıyorum orda ne hile var ne bir şey lagdan öyle yanlış anlamış olabilirsiniz diyeceğim ama videodada çok normal araba yani anlayamıyorum şu an neden bu düşünceye kapılarak forum açıyorsunuz ben normal şekilde araba kullanıyorum göründüğü gibi.

#3 - 28.04.2026 01:07
Selamlar bir kaç konuya değineceğim.

Kardeşim sencede dönüşlerin hızlanman falan biraz anormal değil mi? benim Sultan bu kadar SERİ niye dönmüyor? kamyonun solundan geçtiğin yerde zaten Perfect Handlingi kullandığını açık bir şekilde belli ediyorsun. Hadi diyelim genişten alıyorsun kliplerin bazı yerlerinde dardan alıp uçtuğun kısımlar var, aracıma Car DM atarken mesela olduğun yerde ufak vuruyorsun araba havaya kalkıyor. Sultanın bu kadar keskin dönüşleri bu kadar yüksek süratlerde yapması zaten imkansız araç dört çeker çünkü.

Birde dalga geçer gibi, ne kanıt nede bir video içeren "Ben normal araba kullanıyorum orda ne hile var ne bir şey lagdan öyle yanlış anlamış olabilirsiniz diyeceğim ama videodada çok normal araba yani anlayamıyorum şu an neden bu düşünceye kapılarak forum açıyorsunuz ben normal şekilde araba kullanıyorum göründüğü gibi."

Saçma bir açıklama yapıyorsun lagdan böyle bir şeyin mümkün olması sence mantıklı mı? Her neyse sonuçlanabilir arkadaşın bir daha Perfect Handling kullanmamasını rica ediyorum.

#4 - 28.04.2026 18:58
şikayet geri çekildi kapanabilir

#5 - 14.05.2026 00:22
K&A