Şimdi kardeşim benim öncelikle dostum sana şöyle açıklama yapıcam. İçerde kumar oynanırken Benjamin gelip "Vay orospu cocukları" yazıyor ardından bana pmden onu dövdüğüm için şikayet açıcağını söylüyor. Şimdi biraz olaylara gerçekçi gözle bakarsak kimse bir kumarhaneye gidip ""Vay orospu cocukları" dediğinde "Lütfen dışarı çıkın" demez. Onu orda döverler arkadaş YKİ'den bahsetmiş galiba arkadaşa Benajamin iki kere dayayk yiyip mekana tekrardan gelip küfür etmeside biraz şaşırtıcı değil mi? Birde ardından silah sıkarkende Benjaminin bize yumruk attığını çok rahatlıkla görebiliyoruz değil mi ? Bu adam iki kere yumrukle ile bayıldı, birde arkadaşlar orta aktif bir rol var. Hani sizin rolünüz sadece etrafa salça olup silah sıkmak olabilir. Ama bizim rolümüz kumar oynatmak ve sosyallik üzerine anlıyorum silahınız var herkese sıkmak istiyorsunuz ama aktif bir role gelip küfür edip bayıldıktan sonra tekrar gelip küfür ettikten sonra arkadaşlarını toplayıp gelip mekan tarıyamazsın değil mi ? Birde unutmadan eklemek istediğim son birşey var arkadaş emote takip diye birşeyden pek haberi yok gibi video kaydında tüm kanıtlar mevcud.
YKİ'den bana şikayet açabilirsin sorun yok ama bunu bu forum altında değil kendim forum oluşturup açıcaksın bu yanıttan sonra daha cevap yazmıyacağım kendi forumunu açarsan savunmamı alırsın olur biter. Herkese iyi roller.