Konu: Jackie_Raymond, Maurice_Higgins'in yaptıkları ihlaller zinciri.  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2026 21:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackie_Raymond @WhiteNeon Maurice_Higgins @panzer2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Darius_Raheem Snyders_Parker DeShawn_Knox

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04.2026 20.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, Emotesiz ateş açma, Noob Dm.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herşeyi açıklamak gerekirse Darius_Raheem ile bir laf dalaşına girmişler ''Tehlikeli Bölge''de tehlikeli bölgenin içinde rastgele birisiyle konuşmaya çekinmeleri gerekirken yetersiz rol bilgisine sahip arkadaşlar Darius_Raheem'i darlamaya başlıyorlar. Bir nevi troll. Sonrasında bunlar gelip mahallede kim var kim yok ateş açmaya başlıyorlar. Bizi bayıyolar ve ''YATIN ANNENİZİ SİKLERİZ'' diye bir şey söyledikten sonra orada bulunan kadın karakterlerin yanına hiç bir şey olmamış gibi yaklaşıyorlar tamamen saçma bir olay.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://imgur.com/a/DsRMZdh

Ek açıklamalar(varsa): m.a kontrollerininde yapılmasını istiyorum

#1 - 18.04.2026 21:28
Şahitliğimi onaylıyorum, Emotesiz ateş edip rol zevkimizi tamamen çöp etmesinde tamamen art niyet vardır. Vice'da son zamanlarda troll ve m.a ile dm atma olayları oldukça çoğaldı, gereken önlemin alınmasını ve arkadaşların işlem görmesini talep ediyoruz.

#2 - 18.04.2026 21:30
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 23.04.2026 03:30
@WhiteNeon @panzer2 24 Saat içerisinde savunmalarınızı iletin.

#4 - 24.04.2026 14:29
@Gargantua sonuçlanabilir.

#5 - 26.04.2026 02:28
Şikayet incelendi.

İki karakter de, Retarded, Emotesiz ateş açma & DM kapsamında işlem görecek

K&A