Konu: Douglas Parkinson, Julia Perez  (Okunma sayısı 384 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2026 22:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Douglas Parkinson @Dandelion Julia Perez @unknownbard200618

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss te görünmekte

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss te görünmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ROL ESNASINDA /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler bizi görünce evin için kaçtılar maymuncukla kapıyı açtığımızdan sonra kişiler /q attı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler burada /q atıp 2 saat sonra savaşa katılabiliyorlar, oyunu kuralına göre oynayalım.

#1 - 14.04.2026 22:42
Şahidim, yakışmayan hareketler bunlar. Oyun zevkimizi kaçırıyor.

#2 - 14.04.2026 22:43
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 14.04.2026 23:13
10 vs 25 kaybedince şikayet açarken biz.  ;)

#4 - 14.04.2026 23:21
10 vs 25 kaybedince şikayet açarken biz.  ;)

Selam dostum,

Şikayetle alakan olmadığını düşünüyorum seni göremedim. /q atan arkadaşlarına şikayet açtım.

#5 - 15.04.2026 00:20
Biz sizin geldiğinizi görmedik disarida siz geldiğiniz için interiora girip q attığımıza dair kanıt varsa paylaşabilirsiniz herhangi bir şekilde zaten yürüyerek eve gittik.
« Son Düzenleme: 15.04.2026 00:49 unknownbard200618 »

#6 - 15.04.2026 00:30
Biz sizin geldiğinizi görmedik sizin geldiğiniz için q attığımıza dair kanıt varsa paylaşabilirsiniz herhangi bir şekilde zaten yürüyerek eve gittik.

Nasıl denk geldiyse biz maymuncukla uğraşıp girer girmez 30 sn içerisinde q atmışsınız, bu kadar denk gelme de birbirimizi kandırmayalım dostum savunmanız bu kadarsa yönetici kararını bekleyelim.

#7 - 15.04.2026 00:37
Biz sizin geldiğinizi görmedik sizin geldiğiniz için q attığımıza dair kanıt varsa paylaşabilirsiniz herhangi bir şekilde zaten yürüyerek eve gittik.

Nasıl denk geldiyse biz maymuncukla uğraşıp girer girmez 30 sn içerisinde q atmışsınız, bu kadar denk gelme de birbirimizi kandırmayalım dostum savunmanız bu kadarsa yönetici kararını bekleyelim.
Ya canımın içi ben senin maymuncukla uğraştığını nereden bileceğim söyler misin? Girdiğimiz gibi q'yu çektik Douglas ile beraber ki sağa sola öne arkaya bakmadık. Sizin maymuncukla kapıyı açtığınızı düşünsem q falan basmazdım. Vurulmaktan da gocunmayız aynı zamanda bu sabah Douglas'ı vurdular herif rolüne devam ediyor. Asıl olay üçüncü seviye masa birliğinin niye on kişi toplu olarak hood kural ihlalini sürekli yapmasında ve bu kadar dme aç olmasında, milletin hoodunda dikelip röntgenlermiş gibi savaş yapmasında. Bu zihniyeti değiştirecek olan veya yol gösterici olanlar sizlersiniz.
« Son Düzenleme: 15.04.2026 00:52 unknownbard200618 »

#8 - 15.04.2026 00:52

Ya canımın içi ben senin maymuncukla uğraştığını nereden bileceğim söyler misin? Girdiğimiz gibi q'yu çektik Douglas ile beraber ki sağa sola öne arkaya bakmadık. Sizin maymuncukla kapıyı açtığınızı düşünsem q falan basmazdım. Asıl olay üçüncü seviye masa birliğinin niye on kişi toplu olarak hood kural ihlalini sürekli yapmasında ve bu kadar dme aç olmasında, milletin hoodunda dikelip röntgenlermiş gibi savaş yapmasında. Bu zihniyeti değiştirecek olan veya yol gösterici olanlar sizlersiniz.

Konuyla alakasız şeyleri yazmışsın

#9 - 15.04.2026 00:57

Ya canımın içi ben senin maymuncukla uğraştığını nereden bileceğim söyler misin? Girdiğimiz gibi q'yu çektik Douglas ile beraber ki sağa sola öne arkaya bakmadık. Sizin maymuncukla kapıyı açtığınızı düşünsem q falan basmazdım. Asıl olay üçüncü seviye masa birliğinin niye on kişi toplu olarak hood kural ihlalini sürekli yapmasında ve bu kadar dme aç olmasında, milletin hoodunda dikelip röntgenlermiş gibi savaş yapmasında. Bu zihniyeti değiştirecek olan veya yol gösterici olanlar sizlersiniz.

Konuyla alakasız şeyleri yazmışsın
tamam o zaman yöneticinin sikayeti cevaplamasini bekleyelim