Konu: Gişe Kural İhlali - Power Gaming  (Okunma sayısı 88 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2026 12:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darius_Raheem @TyrellJackson Deshwan_Knox @aliefe  @sebastiankardo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gişe Kural İhlali (Power Gaming)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, saat 12:49:27 civarında meslek yaparken arkadaşlar benim açtığım gişeden geçtiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 14.04.2026 13:46 iCosmay »

#1 - 14.04.2026 13:38
Merhabalar iyi günler öncelikle arkadaki arkadaşım Bozo_Knox değil DeShawn_Knox yani @aliefe savunmama geçecek olursak o esnada gerçekten yüksek bir hızla gidiyordum, yavaşlamak yerine arkadaşın gişesinden geçtim. Bunun bir ihlal olarak sayıldığını gerçekten bilmiyordum. Zaten bilseydim yapmazdım 50 dolarlık bir ödeme nede olsa ekstra olarak şöför bendim ihlali yapan DeShawn Knox değil benim onu şikayete ekleme amacınızı pek anlamadım  ::) ::) onun dışında mesleğinizi yaparken bungalovların orada önümüzden hızla geçtiniz beni orada fark ettin ve gişede bilerek durdun benim ihlal yapmamı bekledin. Ooc kinden dolayı şikayet açman gerçekten senin adına üzücü bir durum bu şikayet ooc kinden kasıtlı bir şikayettir savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

#2 - 14.04.2026 13:45
Dostum öncelikle şikayet açtığın kişilere dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum ve bu şikayeti açmandaki sebebi anlamış değilim ooc kin oluşturduğunu düşünüyorum.
daha öncesinde bu kadar saçma bir şikayet yememiştim. :D :D amacını söyle bizde anlayalım. Discord üzerinden ticket açıldığında kapatmalar felan adam üst yetkililer ile görüşmek istiyor sen bunu engelliyorsun.
« Son Düzenleme: 14.04.2026 13:47 aliefe »

#3 - 14.04.2026 13:48
Merhaba, şikayeti açarken yanlış isim yazmışım şimdi fark ettim. Sizi IC-OOC tanımam etmem, kin derken anlamadım dediğinizi? OOC bir tarafı yok durumun. Kuralları açıp baktığımızda ihlal olduğu görülebiliyor zaten bu durumu OOC bir hale getirecek birisi değilim, iyi forumlar.

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)
« Son Düzenleme: 14.04.2026 13:50 iCosmay »

#4 - 14.04.2026 13:54
Sunduğun kanıt yetersiz, gectiklerine dair bir görüntü görmüyorum orada zararın elli dolar size karşılayabilirim. Hoş bir şikayet olmamış, bence oyunu oynamaya bakın bu tarz basit konularda tad kaçırmayın.

#5 - 14.04.2026 13:58
K/a

#6 - 14.04.2026 13:59
Şikayet geri çekildiği için K&A