Konu: George_Caldwell | Deathmatch (DM) İhlali  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2026 00:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: George Caldwell  @AĞABABA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.04.2026 / 14:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch (DM), herhangi bir geçerli roleplay sebebi, tehdit veya etkileşim olmadan bir oyuncuya doğrudan saldırılmasıdır.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs telefondan NOS fiyatı sormuştur. Kendisine 20.000$ fiyat verdim, 15.000$ teklif etti ve liste fiyatından o kadar inemeyeceğimi belirttim. Ardından 19.000$ teklif etti, bunu kabul ettim. Bunun üzerine şahıs “hani inmiyordun, kandırıkçı” gibi söylemlerde bulundu. Ben de kendisine başka bir garajı aramasını söyleyerek görüşmeyi sonlandırdım.

Daha sonra tekrar tekrar aradı, bir dahaki arayışında nazik davranmayacağımı belirttim. Bunun üzerine şahıs küfür etmeye başladı.

Devamında konum istenmesi üzerine belirli bir lokasyonda buluştuk. Konum atmam, tarafıma saldırı yapılmasını gerektirecek bir durum değildir. Ayrıca “konum atmasaydın” şeklinde yapılabilecek savunmalar, gerçekleştirilen eylemin DM ihlali olduğu gerçeğini değiştirmez.

Buna rağmen şahıslar olay yerine 3 kişi olarak gelip herhangi bir roleplay süreci, tehdit veya uyarı olmadan direkt olarak emote ile saldırıya geçerek beni düşürmüşlerdir.

Bu durum geçerli bir roleplay sebebi olmadan saldırı gerçekleştirilmesi anlamına geldiği için DM (Deathmatch) kural ihlalidir. Gerekilen cezanın verilmesini rica ediyorum, iyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/qg1veb8
https://hizliresim.com/edtslf1
https://streamable.com/swjf95

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.04.2026 00:39
[14:10:12] [SMS Al nd ] 5532527:  ehir d   ndan geliyorum sik k r    bekle orada.
[14:07:28] [TELEFON-E] 5532527: Am na koyar m konum at bana pi .
[14:07:34] Sunucu: {C8C8C8}Konum g nderme iste iniz g nderildi. Kar  daki ki i kabul etti inde konumunuzu g rebilecek.
[14:07:36] (telefon) George Caldwell: Gel.
[14:07:39] [TELEFON-E] 5532527: Bekle orada orospu gibi ka arsan sikerim seni.
[14:10:14] Sunucu: {C8C8C8}Kar  daki ki i konum g nderme iste inizi kabul etti.

konum attım gelcem diyip gelmedin küfür ettin bende senin konum atmanı söyledim gelince de küfür ettiğin için emoteli bi şekilde saldırdım burada bir kural ihlali yok
chatbox temizleyincehaklı olmuyosun  :)

#2 - 14.04.2026 00:42
ayrıca yanlış açmışsın şikayeti dm değil noob dm e girer silahlı olursa dm oluyor

#3 - 14.04.2026 01:04
ayrıca yanlış açmışsın şikayeti dm değil noob dm e girer silahlı olursa dm oluyor
DM genel olarak kapsıyor onları zaten, ben burada roleplay terimlerini öğretmen için şikayet açmadım kral.

[14:10:12] [SMS Al nd ] 5532527:  ehir d   ndan geliyorum sik k r    bekle orada.
[14:07:28] [TELEFON-E] 5532527: Am na koyar m konum at bana pi .
[14:07:34] Sunucu: {C8C8C8}Konum g nderme iste iniz g nderildi. Kar  daki ki i kabul etti inde konumunuzu g rebilecek.
[14:07:36] (telefon) George Caldwell: Gel.
[14:07:39] [TELEFON-E] 5532527: Bekle orada orospu gibi ka arsan sikerim seni.
[14:10:14] Sunucu: {C8C8C8}Kar  daki ki i konum g nderme iste inizi kabul etti.

konum attım gelcem diyip gelmedin küfür ettin bende senin konum atmanı söyledim gelince de küfür ettiğin için emoteli bi şekilde saldırdım burada bir kural ihlali yok
chatbox temizleyincehaklı olmuyosun  :)
Ve eğer böyle Chatlog alıp atacaksak senin tüm ihlallerini atayım buraya bende chatlog'a girip, değiştirilip değiştirilmediğini nereden bileceğiz yetkili tarafından bakılmadığı sürece? Ayıca chatbox temizlemesi yapılmadı direk alınmış ve elimde olan ss'ler onlar.

#4 - 14.04.2026 01:07
elimde olan bu atıyorum sen değiştirdim varsay bende söz namus

#5 - 18.04.2026 03:03
Metin belgesi içerisindeki Chatlog geçersiz kanıt niteliğindedir, ayrıca bu durumdan dolayı kavga çıkartır çatışma rolleri sergileyemezsiniz.

Cezalandırılacak.