Konu: [20.03.2026 - Aleksandre Kapanadze] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 435 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.03.2026 23:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aleksandre Kapanadze - @ELESTRAN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Therman Epps - @olsewq
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/03/2026 - 23:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin açık ve net bir şekilde nitro cleosu veya türevi bir şey kullandığı görülebiliyor. Polis arabasıda Premier aracıyla aynı özelliklere ve hıza sahip, standart Premier ile hızlanışı vesaire aynı, bizim hızlanamadığımız noktalarda karşı tarafın aracı acayip bir şekilde ivme kazanarak hızlanıyor, video çok uzun olduğu için şüpheli yerleri alıp koydum. Detaylıca incelerseniz zaten farkedeceksinizdir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Özellikle 0:22'ye bakarsanız hızlanışının anormal olduğunu göreceksiniz. Ek olarak 0:09'da kaza yapıyor, ağaca çarpıyor, motora çarpıyor fakat aracı hiç bir hasar almıyor ve devam ediyor.

#1 - 21.03.2026 00:17
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.03.2026 21:02
öncelikle iyi akşamlar iyi bayramlar diyerek lafa başlıyorum herhangi bir şekilde nos cleom yok sadece aracımda kendim özelleştirdiğim sıradan bir bmw modu var mod yasaksada silebilirim yada kurallarda mod yasak diye birşey varmı bilmiyorum varsada ekran kaydını alan kişide mod yapmasın ayrietten loglara bakılabilir gece boyunca arabayı en az 5 kere tamir ettirdim hatta araç tamir noktasında bir polisle denk gelerek aracım hasarlıyken kaçmak zorundada kaldım kaza yapdı hiçbirşey olmadı olarak gösterilen sahnede ms'im aniden yükselmişti herhangi bir şekilde temas etmedim onda temas etmiş olarak gözükebilir oyun sonuçta onun harici bir kanıtı varsa nitro kullandığıma dair sunabilirler ben dosyalarıma kadar gösterdim

#3 - 21.03.2026 22:15
Anlaşılan yaptığını iddia ettiğin BMX modu sana bu gibi durumlarda avantaj sağlıyor, seni kovalayan bizleri ise dezavantajlı bir duruma sokuyor. Ters orantılı çıkar dengesi diyebiliriz kısaca.

mod yasaksada silebilirim yada kurallarda mod yasak diye birşey varmı bilmiyorum
Yasaklı olanlar aşağıda yazıyor, kuralları bilmiyordum deyip sıyrılmaya çalışmaman lazım.

Arabaya BMX modu kurarsan 7 numaralı kuralı ihlal etmiş olursun. Tarafımca daha fazla yanıt gelmeyecektir sonuçlanabilir.

#4 - 22.03.2026 01:31
sizdede mod var sizde araç etkilerini değiştiriyorsunuz belki ben nereden bileceğim?

#5 - 22.03.2026 01:33
ayrietten arac modunda herhangi mod motor veya hasar oynaması yok herhangi bir şekilde hızlanma etkisi felan yok klasik bir görüntü modu