Konu: Toplu Kural ihlali  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2026 21:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Davros Andonian/Micheal Nguyen/Nicholas Wilson/Gustaf Lindberg/Shemar Ferrigno

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Danijel_Nikolic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:ForceCK-FearRP-İllegal kural ihlali-sivil kural ihali-nonrp

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Merhaba olayın ilk başında arkadaşımın çağırması üzerine (HOOD) bölgeme gidiyorum, arkadaşları konuşurken görüyorum, onları ısrarla bölgeden uzaklaşmalarını dile getirmeme rağmen küfürler sallamaya devam ediyorlar, gelme sebepleri (akşamki partiye gelecek misiniz) demek bende bir davetiye göremiyorum diyorum ve gidiyorlar bende afk atıyorum 1-2 saat sonra arkadaşım beni bir yere götürüyor rolde çağırılmış oraya gidince asıl olay patlak veriyor bir adna m4 ile dm atılmaya başlanıyor üstüne ForsCK olayı patlak veriyor, artı olarak iki karakter birlikte gerisi sivil ve 2-3 lvl arasında tamamen oda olmamaları lazım. Kişiler bizi yaralayıp üstüne denize atıyor kişilere /do Baygındır dememize rağmen atıyorlar bir kişiyi yaralı ve baygınken denize atarsanız %99 ölür bu da ForsCK giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://hizliresim.com/74fpehf 

Ek açıklamalar(varsa):Merhaba arkadaşlar sırf (Dm) Çıksın diye böyle bir rol izliyor zaten M4 ile gelmesinden belli kişi'n.
Artı olarak 2-3lvl olan hesapların MULTİ olma şüpeside vardır.

#1 - 21.03.2026 19:52
@Slayertheconqueror @alposamp @Baho0 @Roseven @recoltsamp 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#2 - 21.03.2026 20:25
Burada benim adıma ne var göremiyorum ama, gördüğüm kadarıyla arkadaş sürekli olarak /b den rolü bölmüş. Ayrıca arkadaşımızın attığı ekran görüntüsünde "beni alcanmı" şeklinde bir pm, mix görebilirsiniz. Lütfen ekran görüntüsünü kaldırma boşuna çünkü yedekledim. Burada benim ateş ettiğime dair ya da bir ihlale dahir hiçbir şey görülmüyor neden adım geçiyor anlamadım
« Son Düzenleme: 21.03.2026 20:47 recoltsamp »

#3 - 21.03.2026 20:37
Sara karakteri legal olmasına rağmen illegallerle takılıp onların ihbarını polise atıyor, varan bir. Bütün silahlarımın olduğu evi polise açık açık şekilde ihbar etmiş bulunuyor,
Kendisi buradan illegal rol ihlalinden ceza yemeli. Diğer arkadaşlar sürekli /bden rolü böldüğünü, kaçırıldıktan sonra biz onu tutup başka bir yere sürüklerken aracını çalmamamız için rolü bir anda bölüp "KOŞARAK" ARACINI İNAKTİFE ÇEKTİ, vuruldulduktan 5 dk sonra da inaktife attığı arabayı çıkartıp son sürat şehirde gezmeye devam ediyor. Gereği duyulursa kanıtları atabiliriz, parçalatmadan giden 10 20 k olsun dostum, rolü bölme iki tarafın da tadı kaçıyor. oyun bu. Ayrıca şikayet neden birkaç gün sonra yazıldı, bi kin gütme davası falan yoktur umarım.  :D

#4 - 21.03.2026 20:56
Gustaf LİNDBERG SAVUNMA

ForceCK için tarafımla ilgisi mevcut değil, Fear RP başlığı için yapacağım savunma mevcut değil çünkü sayı olarak sizden fazlayız fear rp yapması gereken taraf sizsiniz sivil kural ihlali ve non rp için bir delil görememekteyim tarafımca böyle bir ihlalde mevcut değildir iletilen ekran görüntülerinden görebilirsiniz. Rol sürekli /b'den bölündü olayın aslı Sara adlı arkadaşınızın Davros'un evini polise şikayet etmesinden geliyor ve bu arkadaşımız sivil rolü yaparak illegal birliğe dahil olan iki arkadaşıyla takılıyor bu başlıca bir kural ihlalidir. IC olarak Danijel_Nikolic Sara'nın adlı kocası olarak iddia ettiği karakteriyle ve Sara'ylada kavga ve sözlü tartışmalarımız Ocean'da mevcut silah ateşlemek için sebep buradan gelmektedir kişilerin size sığınıp destek olması onları savunacağınız anlamına geldiğinden sizde dahil oldunuz burada sorun mevcut değildir. Sara'yı şehir dışına kaçırdıktan sonra UZİ marka silahınla konum atılan yere maskeli şekilde almaya gelip silahını ateşlemen bence savaş için gayet geçerli bir sebep. Tarafımca ekran görüntülerinde ihlal görememekteyim suya atanda ben değilim, suya atılmamak için baygındır emote'si verip hiç ayılmamakta sıradışı bir rol izlenimidir.

Karşı tarafta hata olarak gördüğüm noktalar
IC OOC MİXİNG

/b ile rolün bölünüp ooc kışkırtmak

#5 - 21.03.2026 20:56

ek olarak arkadaş rk ihlali yapmış hud saatler aşağıda teşekkğrler