Konu: non rp driving  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2026 21:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vera Mirova @destia  Sonya Markova @TİFFANY Callen McKenzie @rothenstein

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşlar konuşmak yerine arkadaşlarını çağırıp sadece arabayla saldırıyorlar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
i=XMp6P9isqNYuMV3F

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.03.2026 22:04
kankam oncelikle selam û aleykum. asıl sen bize carpıyorsun ben dümdüz yolumda giderken sen yandan daaaan diye giriyorsun videoda gözüküyor yani bu iş böyle olmaz bîremın. yarışmaya gidiyorduk ve senin yüzünden arabalarımız yolda bozuldu. sana ehliyeti kim verdi acaba? kasaptan mı aldın adamım? ikinci olarak da şunu söylicem yani bu yaptıgın hareketler hos hareketler değil! kasıtlı olarak araçlarımıza çarpıyorsun videoda da gözüküyor, kasıtlı çarpmıyorsan da araba sürmeyi bilmiyorsundur yani dostum sakın öyle bir savunma yapmaya çalışma ha. ben videonun tamamını izledim sana hiçbir yerde çarpmıyorum adamım sen bana çarpıyorsun ben dümdüz arabamı sürüyorum bazen böyle zincirleme kazalar gerçekleşebiliyor allahın dediği olur sonuçta buna yapacak bir şey yok. allaha emanet ol K&A

#2 - 19.03.2026 22:14
i=Mw9KUkigXLYnppnx
birkaç dakika öncesi

#3 - 19.03.2026 22:19
Kankam öncelikle selam-ü aleyküm, kendin troll yaptığın yerlerin kaydını almamışssın, aracın bagajına da tamir kiti doldurmuşssun alt karakterden garajın önüne gelip küfür ediyorsun, kimse durduk yere yapmaz yani böyle birşey, ekran kaydı almışssın birde ragebait atıp fena eziklik olmuş sırf şikayet açmak için alt karakterden gelip troll yapıyorsun, sonra da şikayet açıyorsun ekran kaydı alıp, yazık sana, yetkililer gerekeni yapabilir, iyi forumlar.

#4 - 19.03.2026 22:28
tamam dostum ben kanıtlarımı paylaştım, ben sizin dediklerinizi reddediyorum varsa kanıtınız bizimle de paylaşın görelim. Ayrıca kimin ragebait yaptığı belli oluyor vicemall a kadar kovalayıp aynı hareketleri yapmanızdan sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 19.03.2026 22:30 KeremDemiryurek »

#5 - 19.03.2026 22:44
Kardeşim benim garajımızın önüne gelip küfür ettiğine dair 5 6 şahit var, araca da doldurmuşssun tamir kitlerini trole gelmişssin, reddediyorum diyorsun bide loglardan da baksınlar bakabiliyorlarsa kuyruk acın falan var sanırım senin yaptığın şeyi reddediyorsun, öyle içimizden geldi bir anda senle uğraştık değil mi aynen öyle

#6 - 19.03.2026 22:49
tamam dsotum atın görek loglara da bakılsın ne demişim ayrıca sen sorunlarını böyle ihlaller yaparak mı çözüyorsun

#7 - 19.03.2026 23:14
Öncelikle selam û aleykum. Videoda sana aracımla nerede çarptığımı bana söyler misin? Arabana temas dahi etmiyorum ve bana şikâyet açıyorsun. Videoda sadece arabamı sürüyorum.

#8 - 19.03.2026 23:26
Sorunlarımı ihlal yaparak çözmüyorum fakat alt karakterinden arabana kit doldurup garajın önüne gelip küfür edip troll yaparsan nasıl bir cevap almayı bekliyorsun tam olarak, hoşgörü mü gösterelim sana?

#9 - 19.03.2026 23:38
Vera_Mirova ve Callen_McKenzie adlı karakterler Car Ramming'den ceza alacaklar.