Konu: Miguel_Murillo ve Henrique_Clark  (Okunma sayısı 138 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.03.2026 01:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel_Murillo - @Kenannnnnn    Henrique_Clark - @arda06

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.03.2026, 22:40-23:00 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:RK, OOC kışkırtma, Nonrp, Fear rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hoodumuza gelip bizi kışkırttılar, sonrasında etraflarını beş kişi sardık ama korku rolü yapmadılar, küfrettiler. Tam o sırada başkaları tarafından dm yedik. O yediğimiz dm sonucunda düştüm ve afk attım afk attığımda kimse yoktu başımda. Oyuna tekrar girdiğimde arabanın arkasında gidiyordum. Henrique_Clark isimli arkadaş araca bindirmiş. Bu arkadaşlar sivil, ben illegal bir birliğin üyesiyim. Miguel_Murillo isimli arkadaş yediğimiz dm de düşmüş, diğeride mermi yemiş ama benim haberim yoktu. Bu arkadaşlar ona rağmen beni nasıl kaçırabiliyor, üstüne birde kendi hoodumda baygınken. Herneyse sonra lv taraflarında bir yere götürüyorlar. Araçtan indirmeye çalışıyorlar ama role uymuyorum. Arkadaş pmden role uy admin çağırırım gibisinden şeyler söylüyor bende çağırabilirsin diyorum. Sonrasında başka bir yere götürüp admin çağırıyorlar. Admin role uymam için uyarıyor, red ettiğim için doğal olarak jail yiyorum. Sonrasında Miguel_Murillo isimli arkadaş ben jaildeylken pm atıp kışkırtıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://imgur.com/a/1EjZEPW - https://streamable.com/bvfqvp

Ek açıklamalar (varsa): Arkadaşlara işlem uygulanmasını ve jailimin açılmasını istiyorum. Anlaşılmayan bir şey olursa açıklarım sorun yok. 

« Son Düzenleme: 15.03.2026 04:13 vasfi »

#1 - 15.03.2026 03:00
Bu ikisini unutmuşum.

#2 - 15.03.2026 04:13
@Kenannnnnn @arda06 24 saat içerisinde savunmalarınızı iletin.

#3 - 15.03.2026 21:43

#4 - 15.03.2026 23:48
Karakterler illegal kural ihlalinden cezalandırılacaktır.