| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Duane Mills @theeyeslied Javier Flores @Misslea Dalvin Maynard Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Esp & Slient
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Videonun başlangıcından itibaren (00:00) Duane_Mills isimli oyuncunun, Javier isimli oyuncuya fısıldayarak doğrudan hareketlendiği görülüyor. Karakterlerin ESP menziline girmesiyle birlikte birlik üyelerinin uyarılması ve bu esnada Duane_Mills’in karakter animasyonlarının tamamen serbest, akıcı olması, olay anında herhangi bir "Alt Kamera" (karakterin yere sabitlenmesi durumu) kullanımı olmadığını düşünüyorum. Duanen'in, henüz görüş açısında kimse yokken fısıltı üzerinden "Gelebilirler, silahın nerede?" şeklinde bir ifade kullanması, olağandışı bir bilgi akışına işaret etmekte. Oyun içi legal yöntemlerle açıklanması zor görünen bu durumun ve üçüncü parti yazılım (ESP) şüphesinin tarafınızca incelenmesini, gerekli görülmesi halinde işlem yapılmasını talep ediyorum.
ESP'e gelecek olursak, kişiler gün içinde zaten dört&beş defa sokağa gelip ataş ediyor, brawl atıyorlar. Artık bu bizim için bir rutin haline geldiği için hazırlıklı davranıyoruz. Bilgisayar sistemimi gösterebilirim, kalitesinden dolayı video kaydı alamıyorum. Yine aynı şekilde bunun için de oyun dosyalarımı gösteririm.
Ek olarak Duanen'in savunması videodaki görüntülerle pek örtüşmüyor, o yüzden bazı noktaların tekrar incelenmesini rica ediyorum. Şahıs gün içinde sürekli çatışıyoruz, o yüzden hazırlıklıyız demiş ama videoda etrafta henüz kimse yokken direkt fısıldayıp 'Gelebilirler, silahın nerede?' demesi tecrübeyle açıklanacak bir durum değil, Burada asıl konu dosyalar değil, şahsın hiçbir çevre kontrolü yapmadan tam zamanında verdiği o tepki. Videodaki fısıltı zamanlamasının ve oyun içi tutumunun, bu bilginin nereden geldiğini açıklamak adına tekrar değerlendirilmesini talep ediyorum.
https://streamable.com/ykgqrbVideonun 00.32 ve devamındaki kısımlarını özellikle incelemenizi rica ediyorum. Birlik arkadaşım çatıya çıktığında etrafında veya çevresinde hiçbir düşman bulunmuyor. Ancak 00.39'da, Javier_Flores’in görüş açısının tamamen kapalı olduğu ve hiçbir görsel temasının bulunmadığı bir konumdan, aşağıdan yukarıya doğru ateş edip hasar verdiğini net bir şekilde duyabiliyoruz. Görüşün imkansız olduğu bir noktadan bu isabetin alınması, ap açık bir Wallhack kullanımıdır. Ayrıca bu karakterin, daha önce şikayet ettiğimiz Darriel_Epss isimli oyuncunun yan hesabı veya başka birinin kullanımına verdiği bir hesap olduğunu düşünüyoruz, Darriel Epps'in M.A kontorülünün yapılmasınıda istiyorum.
Videonun ilgili kısmına bakıldığında Dalvin_Maynard'ın kullandığı hilenin (Silent Aim) ne kadar hatalı çalıştığı çok net bir şekilde görülüyor. Şahıs ateş ederken hedefi ıskalıyor ama kullandığı bozuk yazılım yüzünden kendi yanındaki arkadaşı Maskeli_38650 isabet ediyor, mermiler ona gitmesine rağmen Deshawn Knox isimli birlik üyemizi düşürüyor. Kendi takım arkadaşını vuran bu kadar bariz bir aim hatası, şahsın üçüncü parti bir yazılım kullandığının en somut kanıtıdır. bu durumun da ayrıca değerlendirilmesini rica ediyorum.
Ek açıklamalar(varsa): Bu konu ile ilgili ifm ilede konuştuk, bakılacağı söylendi. Amacım herhangi bir oyuncuyu haksız yere suçlamak değil, yalnızca yaşanan bu tutarsız durumların açıklığa kavuşmasını sağlamak. Ayıracağınız zaman için şimdiden teşekkür ederim.