Merhaba, tek bir iletide her şeyi yazıyorum. Ekstra olarak şikayetin üzerine bir şey koymazsan cevap vermeyeceğim.
Öncelikle, sistemin verdiği imkânlarla yerdeyken/yaralı hâlindeyken asla sms atamazsın. Ayağa kalktım, zaten elimde telefon var ve çağrı hâlinde. Herhangi bir emote vesayre vermediniz, ayağa kalktığım zaman sms attım. Bunu yapabilirim, telefonuma zarar vermediniz/karakterimi durdurmadınız. Ateşli silahla ile düşmedim, sadece yumruklandım. Bunun yerine bunu önlemek için beni tekrar yaralı konuma düşürmeyi denediniz.
Ekstra olarak sivil karakterle, bağcılar/güngören sanayi mahallesinden çıkmış gibi firmasından kuşandığı Tow Truck ile şehir üzerinde gördüğü tüm arabaları çalıp, hurdalık bölgesine götürüp düzkontak atıyorsunuz. Çekici ile bunu yapamazsınız, başlı başına zaten yaptığınız roller hatalarla dolu. Ekstra olarak ben sizin başınıza geldiğim zaman, arabamın yanına geldiğim zaman role girmek istesem bile karşılık vermedin, çünkü sunucuda CJ koruması olduğunu biliyorsun, herhangi bir şekilde aracıma erişemeyeceğimi de öyle. Yanında da kimse yoktu, iki üç kişi toplayınca bir şeyler yazmaya başladın, rolledin. İnsanlarla aşık atmayacağınız konularda bile ekstra sunucunun sistemlerini kullanarak öne çıkmaya çalışıyorsunuz. Fear roleplay sergileyebileceğim bir şey yok, Andrew Knox ve diğer arkadaşın sadece hurdalıkla ilgileniyor. Birebir bir durum var, bu durumda fearrp gerçekleştirmemi gerektirecek bir durum göremiyorum. Ekstra olarak birilerinden destek almak için aramışım zaten.
(herhangi bir emote yok, etrafımda kimse yok. hâliyle telefonumu kullanıyorum. ateşli bir silah tarafından vurulmadım, sadece yumruk ile yaralandım.
mesajın öncesinde telefonla görüşmüştüm.)