Konu: Cassian_Weingart I 10-03-2026 I Non Rp Driving - CR  (Okunma sayısı 77 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2026 02:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Skysurge Cassian_Weingart

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.03.2026 02.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fail RP, Non RP Driving, Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motoruyla sürekli üzerime bilerek çarpıyor, troll hareketler yapıyor ve role zarar veriyor. Defalarca çarpmasına rağmen düşmüyor ve gerçekçi rol yapmıyor. Bu yüzden VDM / Non-RP Driving yaptığını düşünüyorum. Düşmeme hilesi kullanıyor olabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 74 seviye bi adam 1000 $ için böyle zehirliyorsa rolümü gün içerisinde neler yaptığını hayal bile edemiyorum :D

#1 - 10.03.2026 02:20
Anlıyorum seni savunma gelecek, ben sana çarpmıyorum sende buga giriyor bilgin olsun. Aktif rolde de evi soyarken yakalanınca hemen AFK taklidi yapıyorsun. Onu nasıl yapacağız arkadaşım.

#2 - 10.03.2026 02:51
Bütün yaptığım ihlalleri (sözde) teker teker açıklayacağım.

Fail RP - Troll RP ihlaline savunmam;

Sen evimi soymaya kalkarsan, benim senin peşimden gitmem gayet normal. Şikayete bin doların peşinden gidiyorsun yazmışsın, bin dolar değil amaç zaten rol. Ne yapacaktım evimi soydun bin dolar önemli değil diyip alnından mı öpecektim. Burada troll bir rol yok.

Non RP Driving ihlaline savunmam;

Non RP Driving ihlaline gelirsen benim absürt dışı bir sürüşüm yok seni durdurmaya yönelik eğilimim var. Evi soyuyorsun soyduktan sonra olacakları düşünmüyorsun.
Senin videonda gözüken şey bende tam tersi buga girmiş şekilde gözüküyor. Aşağıya benim kendi gözümden videomu bırakacağım. Ayıretten videomda ise tam tersi ben değil arkadaşın bana Non RP Driving ihlali yaptığı gözükmektedir.

Aynen düşmüyorum motordan hile var.  :D

Car Ramming ihlaline savunmam;

Car Ramming ihlaline gelirsek tekrardan dediğim gibi sende gözüken şey bende tam tersi buga girmiş şekilde gözüküyor. Haliyle eski bir oyun ve oyunda ara ara buga girmesi normal.  Aşağıya bırakacağım videoda her şey gözüküyor, benlik bir durum olmadığı ortada.

Sütten çıkmış ak kaşık arkadaş.

Yetkili arkadaş dikkatli incelerse benlik bir durum olmayacağını anlayacaktır. Tarafımca başka ileti gelmeyecektir.
« Son Düzenleme: 10.03.2026 02:56 Skysurge »

#3 - 10.03.2026 04:49
Şikayet incelendi;

SA-MP tabanlı senkronizasyon sorunlarından kaynaklı olarak Cassian_Weingart karakterinin savunmasında barındırdığı videolar da göz önüne alınarak savunma yeterli bulunmuştur.

Şikayet K&A