Konu: Maria_Vayson - Sven_Schwarzenbach Şikayet  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.03.2026 22:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maria_Vayson - Sven_Schwarzenbach @hellhound @Mia_Veyson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: No Slangs üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, Powergaming, illegal kural ihlali, hood baskını

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde arkadaşlarla rol yapıyorduk, hiç tanımadığım birisi geldi sıktı gidemedi, oyundan quit attı. Üstelik Maria karakteri yaralıyken arabayı inaktif ediyor, teşekkürler. Bu arada Sven karakteri sivil bir şekilde illegal rol yapıp iki kişi hood baskını yapıyorlar bu tamamen  yasak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spotify reklamları ve çıkardığım sesler için kusura bakmayın, hastayım dalga geçmeyin.

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz görüntüler pek güzel değil açıkçası, rol yapan insanlar bıktı bunlardan. Gereğinin uygulanmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 09.03.2026 23:24 Shezofren »

#1 - 09.03.2026 23:03
Şimdi hocam ondan önce sizin birliğinizin insanları beni ve arkaşımı çöp kutusuna attılar sonra zaman geçtikten sonra Arkdaşım geldi bende aracı sürüyordum size ateş açtı olay bu yani sen bir şey yapmamış olabilirsin birliğin bize ondan önce karakterli çöpe attılar iyi akşamlar.

#2 - 09.03.2026 23:07
Araç konusuna gelelim orda bir karavanlı Arkdaş aracı çarpa çarpa patlattığı için araç inaktif oldu ben kesinlikle aracı kaldırmadım .

#3 - 10.03.2026 04:38
Şikayet incelendi;
Maria_Vayson karakteri legal bir birlik oluşumu karakteri olduğundan kaynaklı İllegal Kural İhlali kapsamında, Sven_Schwarzenbach karakteri ise aynı şekilde Sivil bir şekilde illegal bir çetenin hoodunu basmasından dolayı cezalandırılacak.

Şikayet incelendi K&A.