Konu: Kieran Drake - MG  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.03.2026 19:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @GhettoLifers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bizden No Slangs diye bahsediyor, tanıtımda bile No Slangs'i spoiler içerisine yer aldım ki insanlar bunu role yansıtmasın. No Slangs daha çok savaş zamanı bir araya gelen rütbeli sokak üyelerini temsil eden bir isim. Tanıtım adında No Slangs yazıyor diye arkadaş bizden öyle bahsetti, ismimi bilmeden ismimle hitap etmekle aynı uca çıkıyor.

setimizin adı blastin fools ve rolde onu kullanması gerekirken no slangs'i tercih etti, ben iki hafta boyunca juan'ın adını öğrenene kadar bile hitap etmedim. Teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): abartılı bir konu değil, sadece rahatsız olduğumu dile getirmek istedim. Arkadaşın kendisiyle bir problemim yok, teşekkürler.

#1 - 09.03.2026 19:24
Bu konuya dair açıklamayı bende ekleyeyim, sizinle roller başladığından beri No Slangs ismini hiç bir şekilde kullanmıyorduk,  taki şehirdeki diğer oluşumlar size No Slangs  diye hitap etmeye başlayınca bizde bunu rollere yansıttık.

#2 - 09.03.2026 19:26
Bu konuya dair açıklamayı bende ekleyeyim, sizinle roller başladığından beri No Slangs ismini hiç bir şekilde kullanmıyorduk,  taki şehirdeki diğer oluşumlar size No Slangs  diye hitap etmeye başlayınca bizde bunu rollere yansıttık.

Bize herhangi birisinin&oluşumun No Slang dediğinin kanıtını atar mısın?

#3 - 09.03.2026 19:26
kanıtın varsa bırakabilirsin, bu gerçekse şikayeti geri çekeceğim. Ekstra olarak senin yerine @GhettoLifers'ın savunma yapması daha iyi bir profil çizecektir.

#4 - 09.03.2026 22:36
Savunma yapacağım, müsait vaktimde.

#5 - 09.03.2026 23:29
Konu tartışmaya kapalı, no slangs bir kültüre, bir taga, bir ideolojiye sahip olmayan grup olarak oluşturuldu. Eğer türkçe yapsaydık “isimsiz çete” gibi saçma bir isimlenme olurdu, biz asla rollerimizde no slangs bu siyshilerin adı, no slangs ile boy ölçüşemezsiniz gibi şeyler söylemedik. Birliğimiz crystal gardensde faal veren criminal kişilerdendi, bu çete işini ise cinayetler işlendikten sonra yapıldı. Boş savunmalar veya boş kıvırtmalara yer edinilmez, o no slangs adından söz eden birliklerin adını verin onlarada şikayet açalım. Herkes ekmeğini koşuştursun, sizin bu attığınız taklaları biz çoktan biliyoruz. Ooc ticaretten şikayet açıyorum edit yapmışsınız diyorsunuz, foto montaj diyorsunuz. Video kaydı atınca engelliyorsunuz, pişman olacağınız şeyleri yapmayın, böyle bir durum varsada kıvırtmadan “pardon dostum hakim değilim konseptinize.” Diyin ve geçin, biz meraklısı değiliz size şikayet açıp forumda uğraşmaktan, hatanızı kabullenin kimse size gülmeyecek alaylamayacak.

#6 - 10.03.2026 04:42
@GhettoLifers Savunmanızı en kısa sürede iletiniz.

#7 - 10.03.2026 19:48
Eğer bu ifadeyi kullanmamdan rahatsızlık duyuyorsanız veya bunun bir kural ihlali olduğu düşünülüyorsa, herhangi bir oyuncunun yapacağı ilk şey oyun içi PM üzerinden beni uyarabilirdiniz. Karşılıklı rol yaptığımız bir süreçte, dostane bir uyarı yerine doğrudan forumda şikayet konusu açıp "takla atmak", "kıvırtmak"  gibi :garip: yakışıksız ifadelerle şov yapmayı tercih etmek, iyi niyetten uzak ve tamamen OOC  kininize dayalı bir yaklaşım.
Kullandığınız bu kelimeler gereksiz tartışmanın seviyesini düşürmekten başka bir amaca hizmet etmiyor. Kimseyle ekmek kavgası veya şov peşinde değilim. :'(

Bu ifadeyi geçmişte onlarla yaptığım rollerde de kullanmıştım ve o dönemde herhangi bir kural ihlali veya benzeri bir bilgi almadım. Madem bu kadar hassas bir konu, neden o anlarda değil de şimdi, şikayet konusu açma ihtiyacı duyuldu?

Her neyse dediğim gibi bu ifadeyi bu ekiple rol yaptığım vakitlerde kullanmıştım, o vakit benimle oyun içinden iletişime geçip durumu açıklayabilirderdi, sonuçlanabilir.

#8 - 10.03.2026 21:38
Eğer bu ifadeyi kullanmamdan rahatsızlık duyuyorsanız veya bunun bir kural ihlali olduğu düşünülüyorsa, herhangi bir oyuncunun yapacağı ilk şey oyun içi PM üzerinden beni uyarabilirdiniz. Karşılıklı rol yaptığımız bir süreçte, dostane bir uyarı yerine doğrudan forumda şikayet konusu açıp "takla atmak", "kıvırtmak"  gibi :garip: yakışıksız ifadelerle şov yapmayı tercih etmek, iyi niyetten uzak ve tamamen OOC  kininize dayalı bir yaklaşım.
Kullandığınız bu kelimeler gereksiz tartışmanın seviyesini düşürmekten başka bir amaca hizmet etmiyor. Kimseyle ekmek kavgası veya şov peşinde değilim. :'(

Bu ifadeyi geçmişte onlarla yaptığım rollerde de kullanmıştım ve o dönemde herhangi bir kural ihlali veya benzeri bir bilgi almadım. Madem bu kadar hassas bir konu, neden o anlarda değil de şimdi, şikayet konusu açma ihtiyacı duyuldu?

Her neyse dediğim gibi bu ifadeyi bu ekiple rol yaptığım vakitlerde kullanmıştım, o vakit benimle oyun içinden iletişime geçip durumu açıklayabilirderdi, sonuçlanabilir.
do kanalından zaten belirttim, birlik üyelerimden herhangi birisiyle sorun yaşıyor olman benim sınırlarım dışında kalır. Üstelik şikayete eklediğim açıklamayı iyi okumanı tavsiye ederim, öncesinde No Slangs diye bahsetmediğini ikimizde biliyoruz ve şikayeti açma sebebim diğer bu şikayeti gören tüm arkadaşların bilgilenmesi.

gördüğüm ihlali de benim oyuncu şikayetlerine taşıyor olmam en doğal hakkım ve sunucuya yapabileceğim en iyi iyiliktir, teşekkür ederim. Sonuçlanabilir.

#9 - 10.03.2026 21:42
Dostum gta sab andreas dosyasına gir, chatlog kısmından bak kim söylemiş diye. Adamı etiketleyelim onunlada konuşalım