Konu: Nonrp- YKİ- DM- Aktif rolde bağlantı koparma  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.03.2026 19:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @9mm killer gang   Tyrese Fuller @crxmlox Jaronte Creed

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mobshitters Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/03/2026 17:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
1.)Sivil karakterler birlik olup hiçbir birliğe karşı agresif tutum-savaş ve benzeri şeyleri sürdüremezler.
2.)İllegal karakterler önceden başka birliğe mensup olsalar bile birliklerinden ayrıldıklarından/atıldıklarından sonra illegal birliklere karşı intikam rollerine girişemezler, hiçbir şekilde silahlı faaliyetlerde bulunamazlar.
3.)Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
4.) 3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sivil karakterler ile 06/03/2026 tarihinde saat 17:27'de Jaronte Creed ve Tyrese Fuller karakterleri sivil olarak tamirhaneminizin önünde dm atmaya başlıyorlar, görüldüğü üzere bu arkadaşları 17:27'de düşürüyoruz. Tyrese Fuller karakteri düştükten sonra bağlantı kopararak 17:31'de oyuna girip yaralıdan çıkıp koşarak cover alabileceği bir yere geçiyor. Arkadaş yaralı halden çıkıp ateş etmeye hemen hazır halde bulunuyor videoda görüldüğü üzere, 2. kez vurulduktan sonra tekrardan bağlantı koparıyor ve 17:34'de tekrardan oyuna giriyor, Esp ile etrafa bakıp başında birilerini görünce tekrardan oyundan çıkış sağlıyor. 17:35'de oyuna tekrardan giriş sağlıyor. Arkadaşı bu sefer kaçmadan /sürükle komutu ile tamirhaneye çekiyoruz. Esir rolü devam ederken arkadaş tamirhaneden koşarak kaçıyor. 17:40'da tamirhaneden çıkıyor ve bağlantı kopartıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&t=44s

Ek açıklamalar(varsa): Adminler isterse arkadaşın gün içerisinde 10 kere vurulup vurulup tekrar geldiğinin sslerini atarım. Sunucu kurallarını oradan alıntılamadan direkt olarak yapıştırdım buna göre işlem uygulanırsa sevinirim.

« Son Düzenleme: 08.03.2026 20:02 LegitimuZ »

#1 - 10.03.2026 04:17
@9mm killer gang  @crxmlox En yakın zamanda savunmanızı iletiniz.

#2 - 10.03.2026 04:47
Yaptığım şeyden kaynaklı ben zaten jail yedim, onun haricinde tarafımca başka bir ihlal göremedim. Şikayet açıldığı zaman sadece Tyrese'ye açmıştın, düzenleyerek beni de eklemişsin. Bundan dolayı ceza uygulandı bana, başka da bir ihlalim bulunmuyor.

@enesalvio

#3 - 10.03.2026 10:41
Şikayet incelendi. Jaronte Creed için net bir ihlal görülmedi fakat Tyrese Fuller adlı karakter RK ihlali + Bağlantı Koparmak + OOC Küfür sebebiyle ağır bir yaptırım alıcak.