Konu: Bachlow Drake bunnyhop, retarded rp, fear rp  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.03.2026 01:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bachlow Drake @Zector98

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
bunnyhop, retarded rp, fear rp, aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş üçtür hoodumuzdan geçiyor ve sürekli olay çıkartmaya çalışıyor, hiçbir şekilde karşılık vermiyoruz. Üçüncüye geldiğinde üyelerimize saldırmaya başlıyor. Kovalıyoruz ve hiç korkmadan bize saldırmaya devam ediyor. Biraz daha kovaladıktan sonra aktif rolde /q atıyor. Orda q atmasa zaten onu yaralıya düşürüp tekrardan hoodumuza döneceğiz, hiçbir sıkıntı olmayacak. Q atınca bekliyoruz ve bir dakika sonra geri dönüyor, yine saldırmaya başlıyor. Silah çekiyorum korkutmak için fakat hiçbir işe yaramıyor, yine saldırmaya devam ediyor.
Arkadaş yüzünden cctv düşüp silahımı kaybediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahımın iadesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 08.03.2026 01:56 kerj2 »

#1 - 08.03.2026 11:23
Video'da emotelerden belli zaten. Siz beni gasp etmeye çalıştığınız, üstümü arama emotesi veriyorsunuz daha etkisiz hale getirmeden. Bende kendimi korumak için bir yumruk atıp kaçmaya başladım. Sonra siz çok kişi üstüme gelmeye başladınız bunny hoplar yapmaya başladınız, üstünlük sağladığınız için bende düşmemek için bunny hop yaptım, Siz yapmasaydınız yapmazdım. Sonra oyunda crash yiyorum /q atmıyorum, zaten bağlantı koptu diyor. Sonra tekrar gördüğümde seni tek görüyorum, saldırıyorum emote veriyorum. Brawl rolünde emotesiz silah çekiyorsun, sonra düşüyorsun. Videoda bunny hop yapan herkes ve brawl rolünde emotesiz silah çeken arkadaştan bende şikayetçiyim.

Ayrıca video sürekli kırpılmış, kesilmiş kare atlıyor zaten orijinal videoyu da yüklemesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 08.03.2026 11:25 Zector98 »

#2 - 08.03.2026 12:22
Bu söylediklerinin kanıtı varsa eklersin.
Savunma yapılmış, sonuçlanabilir.

#3 - 08.03.2026 13:04
 Selamlar,farkındayım olaya dahil değilim ama bu @Zector98  arkadaş herkese aynı misilleme,kışkırtma rollerini yapıp /q atıyor,yaralı kural ihlali yapıyor.Amacı rol baltalamak keyif kaçırmak öyle bir çizgisi var.Gereksiz yere agresif rol çıkartan birisi olduğuna ben şahidim.Sadece söylemek istedim.

#4 - 08.03.2026 14:35
Selamlar,farkındayım olaya dahil değilim ama bu @Zector98  arkadaş herkese aynı misilleme,kışkırtma rollerini yapıp /q atıyor,yaralı kural ihlali yapıyor.Amacı rol baltalamak keyif kaçırmak öyle bir çizgisi var.Gereksiz yere agresif rol çıkartan birisi olduğuna ben şahidim.Sadece söylemek istedim.
Teşekkür ederim dostum. Arkadaş sadece trollemek için oynuyor yasaklanmalı.

#5 - 09.03.2026 01:23
Karakter yasaklandı.