Konu: İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2026 21:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bachlow_Drake @Zector98 Mila_Yesan @logosra Berry_Catherine @thetiss1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 410 piru birliğindeki oyuncular

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP ihlali- Power Gaming- Non rp- YKİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendi hoodumuzda bir tane karakteri kaçırıyorduk mekanımıza, sonra bu bahsi geçen arkadaşlar geldi ve erkeklik yapıp o çocuğu korkusuzca aramızdan almaya çalıştı. Sonrasında bir brawl başlattı Bachlow_Drake adlı arkadaş ve kazanan taraf biz olduk. Bachlow karakteri yaralı olmasına rağmen diğer karakterleri sürüklemeye çalıştığı gözüküyor ss lerde. Sonrasında Mila_Yesan adlı arkadaş o rolde hamile olduğunu iddia ediyor, çocuğumu öldürdünüz katiller kafasında bir role girişiyor. SS'ler dikkatlice incelenirse ihlaller net şekilde belli edecektir kendini.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgur.com/a/qwirSQM  https://imgur.com/a/V0FrenS https://imgur.com/a/IKMOKNo

Ek açıklamalar(varsa): Karakterlere gereken cezanın uygulanmasını ve yaşanan rollerin dellenmesini istiyorum, saygılar.

#1 - 07.03.2026 23:17
Hamile karakter ben değilim, okuma yazmasını öğrenirsen veya rol takibini güzel yapabilirsen, belki bir sonuca varabiliriz. Hamile rolü yapan karakter Berry_Catherine, hatta sonrasında hastane rolü yaptık, Bachlow_Drake isimli karakter benim çocuğumu öldürdünüz dedi, öldürülen çocuk Bachlow_Drake ile, Berry_Catherine'nin yaptığı bir hamilelik rolündeydi. Mila_Yesan'ın hamilelik rolü yaptığına dair herhangi bir konuşma dönmedi. Karakterimin özgeçmişinde, böyle bir rol bile yok. Lütfen şikayet açacağım diye heyecanlanma, role bak ve tadını çıkart.  Fear-rp ihlali yok,  PowerGaming? Yok  :D Sadece senin rolü takip etmemen var, şikayet açacağım diye gözlerini parlatmak yerine, biraz rollere odaklan. Okuduğunu bile anlayamayacak hale gelmişsin. Yazık, diyecek bir şey yok.  ::)

#2 - 07.03.2026 23:24
Hamile karakter ben değilim, okuma yazmasını öğrenirsen veya rol takibini güzel yapabilirsen, belki bir sonuca varabiliriz. Hamile rolü yapan karakter Berry_Catherine, hatta sonrasında hastane rolü yaptık, Bachlow_Drake isimli karakter benim çocuğumu öldürdünüz dedi, öldürülen çocuk Bachlow_Drake ile, Berry_Catherine'nin yaptığı bir hamilelik rolündeydi. Mila_Yesan'ın hamilelik rolü yaptığına dair herhangi bir konuşma dönmedi. Karakterimin özgeçmişinde, böyle bir rol bile yok. Lütfen şikayet açacağım diye heyecanlanma, role bak ve tadını çıkart.  Fear-rp ihlali yok,  PowerGaming? Yok  :D Sadece senin rolü takip etmemen var, şikayet açacağım diye gözlerini parlatmak yerine, biraz rollere odaklan. Okuduğunu bile anlayamayacak hale gelmişsin. Yazık, diyecek bir şey yok.  ::)

https://hizliresim.com/f8s4ggz     |        Bu ss, tarihe bakarak ve chati okuyarak, hamile rolünü kimin yaptığını daha açık gör, birazcık role odaklan oğlum, rolü bile takip edemez hale gelmişsin.  ::) ::)

#3 - 08.03.2026 00:05
Her şey rolle gerçeklemiş niye şikayet açtın anlayamadım. Attığın her şey rol kanıtı. Rolle ayağa kalktıktan sonra dinleniyorum bir süre sonra arkadaşımı zorlukla sürükleyip kenara almaya çalışıyorum. Silah yarası almadım. Ağır yaralı rolü yapmıyorum. Kavgayı başlatan Mila’nın kolunu tutup çekmeniz, siz başlattınız yani. Kendi kanıtında gözüküyor, Keywon’un yaptığı. Berry karakteri hamile rolü yapıyordu, bu rol öncesinde. Bu rol sonucunda da bebek düştü. Şikayetin çok amacını anlayamadım, şikayet edilen maddelerin çoğu yazılmak için yazılmış. Mila karakteri ne alaka hamile olması onu anlayamadım. Rolde öyle bir şey söylenmedi bile kendi ilettiğin kanıtlara bakarsan bunu da kanıtlıyor.

Yönetici şu kanıta savunma yapmamı isterse ayrıca ek savunma iletebilirim ama adam dümdüz rolleri f8lemiş şikayet açmış, hangi kanıta bakmam gerektiğini anlayamadım.

#4 - 08.03.2026 00:23
Her şey rolle gerçeklemiş niye şikayet açtın anlayamadım. Attığın her şey rol kanıtı. Rolle ayağa kalktıktan sonra dinleniyorum bir süre sonra arkadaşımı zorlukla sürükleyip kenara almaya çalışıyorum. Silah yarası almadım. Ağır yaralı rolü yapmıyorum. Kavgayı başlatan Mila’nın kolunu tutup çekmeniz, siz başlattınız yani. Kendi kanıtında gözüküyor, Keywon’un yaptığı. Berry karakteri hamile rolü yapıyordu, bu rol öncesinde. Bu rol sonucunda da bebek düştü. Şikayetin çok amacını anlayamadım, şikayet edilen maddelerin çoğu yazılmak için yazılmış. Mila karakteri ne alaka hamile olması onu anlayamadım. Rolde öyle bir şey söylenmedi bile kendi ilettiğin kanıtlara bakarsan bunu da kanıtlıyor.

Yönetici şu kanıta savunma yapmamı isterse ayrıca ek savunma iletebilirim ama adam dümdüz rolleri f8lemiş şikayet açmış, hangi kanıta bakmam gerektiğini anlayamadım.

Hamile olan kişi Mila olmasa bile hamile olan kişinin kavgaya karışması zaten saçma bir durum. İhlaller de açık şekilde ortada, kendinizi kandırmaya çalışmayın lütfen. Yazdığınız iletilerde samimiysenizde bi' kurallara dikkatlice göz atın derim. Sonuçlanabilir.

#5 - 09.03.2026 06:41
Brawl rolünü karşı taraf başlattı, herkes vurmaya başladı. Araçtan indim bana yumruk gelince bende saldırmak durumunda kaldım. Bana gelip yok nonrp yok bilmemne yapmasın 7 yıldır roleplay yaparam 1 cezam bile olmadı.

#6 - 09.03.2026 06:43
Ben yapılan role uyarım, adam beni /me sürükler atarsa isterse ağır yaralı dan kalksın ben o role uyarım bu kadar.

#7 - 10.03.2026 04:24
Şikayet incelendi;

Tüm SS'ler ve şikayetçi olunan tarafın kanıtları incelendi. Sonuç olarak;

Her şeyin bir rol çerçevesinde gerçekleştiği, belirtilen ihlallere yönelik yeterli deliller bulunmamış aksine IG durumda iki tarafın da rolü gayet güzel idare ettiği görülmüştür.

Şikayet sonucunda kanıtlar yetersiz bulunmuş, şikayet K&A