Konu: Spread, Silent şüphesi  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2026 16:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Rip_Williams  Daevion Williams
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/03/2026 01:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 07/03/2026 tarihinde 01:34 saatinde evimi basıyorlar ve arkadaş tek başına birkaç saniye içinde uzi ile hiç hit kaçırmadan uzun mesafeden koşarak bana hit atmaya başlıyor, spread olduğu kesin Silent konusunda şüpheliyim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-

-

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaş sivil olara dm atıyor, vuruldularında SQ atarak oyunum çöktü diyerek yalan söylüyorlar yıl 2019 değil SQ nun ne olduğunu nasıl atıldığını herkes biliyor. Mesajlaşmalarım özel olduğu için kapattım herhangi bir admin isterse özelden atabilirim.

#1 - 14.03.2026 13:55
Öncelikle merhabalar, Silent ve Sprint şüphesi duyulmuş fakat ne sprint var ne silent, yakın mesefade ateş ediyorum merminin kaçmamasının sebebi de tarama yapmıyorum crosu büyültmeden ateş ediyorum bunu şimdi burda nasıl anlatiyim anlamanız için göstermem gerek fakat dedigim gibi açılan şikayette hiç bişey yok kullanmıyorum bir şey.. Bu kadar açıklamam teşekkürler.

#2 - 14.03.2026 14:08
Öncelikle merhabalar, Silent ve Sprint şüphesi duyulmuş fakat ne sprint var ne silent, yakın mesefade ateş ediyorum merminin kaçmamasının sebebi de tarama yapmıyorum crosu büyültmeden ateş ediyorum bunu şimdi burda nasıl anlatiyim anlamanız için göstermem gerek fakat dedigim gibi açılan şikayette hiç bişey yok kullanmıyorum bir şey.. Bu kadar açıklamam teşekkürler.
cross büyütmeden ateş ediyorsan üçlü, dörtlü sıkıyorsundur kardeşim. yediği hasar saniye aralıklarına iyi bak, sol tıktan elini çekmemişsin

#3 - 15.03.2026 14:40
Güzel kardeşim ne silent var ne spread hiç bişey yok olmadıgını sizde biliyosunuz burda hala neyi uzatıyosunuz allah degilsiniz sizde düşersiniz düşünce yediremeyip panel şiakyeti açmayın hiç bişey yok uzatmanında bi anlamı yok, açıklamamı yaptım üstte. Sonuçlanmasını istiyorum. Teşekkürler.

#4 - 16.03.2026 00:06
Güzel kardeşim ne silent var ne spread hiç bişey yok olmadıgını sizde biliyosunuz burda hala neyi uzatıyosunuz allah degilsiniz sizde düşersiniz düşünce yediremeyip panel şiakyeti açmayın hiç bişey yok uzatmanında bi anlamı yok, açıklamamı yaptım üstte. Sonuçlanmasını istiyorum. Teşekkürler.
Tabi ya en iyi hile kullanan ve kullanan belirleyen sizlersiniz pardon yanlış şikayet açmışım size.

#5 - 16.03.2026 01:44
Sorun görülmedi.