0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Editlenmiş videolar kanıt niteliği taşımıyor, yetkili arkadaş savunma yapın derse yapacağım.
Alıntı yapılan: lond1921 - 07.03.2026 02:33Editlenmiş videolar kanıt niteliği taşımıyor, yetkili arkadaş savunma yapın derse yapacağım.temizinide yükledim çiçeğim sen hiç merak etme
Alıntı yapılan: LegitimuZ - 07.03.2026 02:35Alıntı yapılan: lond1921 - 07.03.2026 02:33Editlenmiş videolar kanıt niteliği taşımıyor, yetkili arkadaş savunma yapın derse yapacağım.temizinide yükledim çiçeğim sen hiç merak etme nerde knk
Alıntı yapılan: lond1921 - 07.03.2026 02:49Alıntı yapılan: LegitimuZ - 07.03.2026 02:35Alıntı yapılan: lond1921 - 07.03.2026 02:33Editlenmiş videolar kanıt niteliği taşımıyor, yetkili arkadaş savunma yapın derse yapacağım.temizinide yükledim çiçeğim sen hiç merak etme nerde knkadmin kanıt yenile desin sen savunmanı hazırda tut ben bekliyorum merak etme
@LegitimuZ En kısa sürede videonun editlenmemiş halini yollayın.
Öncelikle şikayeti redediyoruz sebebi ise zaten attığı kanıtlarda belli editlenmiş halde atıyor ve kısaca arkadaşın şikayetini çürüteyim. Arkadaşı kovalıyorduk zaten kendiside biliyordu kovaladığımızı evine girip silah alıp kapıya doğru aim tutuyor şimdi soruyorum sen hiç yoktan sebebten ötemi silahlanıp öyle keyfince bir kapıya aim tutayım belki biri gelir vurayım dedin yoksa arkamdan kovalıyorlar eve gideyim silah alayımda aim tutayım dedin? iki ihtimalin var ya sen Esp'sin seni kovaladığımızı görüyorsun yada kovaladığımızı bilip eve hızlıca gidip silahtut komutuyla silahlarına erişip kapıya doğru aim tutuyorsun? daha fazla şikayete yanıt vermeyeceğim açıkladığım savunma ile şikayetini çürütmüş oldum ve editlenmemiş videoyu neden discordan yetkiliye iletiyorsun onu anlamış değilim buraya yollayacaksın yetkililerle Dm'den kanıt yollamıyacaksın o halde bizde yetkiliye savunmamızı yazalım şikayet savunma presodoru değiştide biz mi bilmiyoruz? Arkadaşlarım adınada savunmam geçeridir, Savunma bitmiştir daha fazla savunma gelmeyecektir iyi günler.