Konu: Esp şikayeti  (Okunma sayısı 467 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2026 02:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Rip_Williams  daevion_williams /  @lond1921  Tyquan_Storm / @9mm killer gang  Tyrese Fuller
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/03/2026 01:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 07/03/2026 tarihinde 01:34 saatinde aradaşlarımın vurulduğunu telsizden duyduğum için evime gittim, esp olduklarını söylediler bende kapımın önünde arkadaşlara olta attım gördüler ve geldiler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşlar sivil olara dm atıyorlar, üstüne pd geldiği zaman quit basıyorlar. Esp ile gördükleri için.
« Son Düzenleme: 07.03.2026 02:25 LegitimuZ »

#1 - 07.03.2026 02:33
Editlenmiş videolar kanıt niteliği taşımıyor, yetkili arkadaş savunma yapın derse yapacağım.

#2 - 07.03.2026 02:35
Editlenmiş videolar kanıt niteliği taşımıyor, yetkili arkadaş savunma yapın derse yapacağım.
temizinide yükledim çiçeğim sen hiç merak etme

#3 - 07.03.2026 02:49
nerde knk

#4 - 07.03.2026 03:08
nerde knk
admin kanıt yenile desin sen savunmanı hazırda tut ben bekliyorum merak etme

#5 - 07.03.2026 03:09
nerde knk
admin kanıt yenile desin sen savunmanı hazırda tut ben bekliyorum merak etme
savunmam hazır merak etme canım

#6 - 12.03.2026 03:33
@LegitimuZ En kısa sürede videonun editlenmemiş halini yollayın.

#7 - 12.03.2026 19:02
@LegitimuZ En kısa sürede videonun editlenmemiş halini yollayın.
Discord üzerinden ilettim @Hammerlein

#8 - 12.03.2026 20:09
Öncelikle şikayeti redediyoruz sebebi ise zaten attığı kanıtlarda belli editlenmiş halde atıyor ve kısaca arkadaşın şikayetini çürüteyim. Arkadaşı kovalıyorduk zaten kendiside biliyordu kovaladığımızı evine girip silah alıp kapıya doğru aim tutuyor şimdi soruyorum sen hiç yoktan sebebten ötemi silahlanıp öyle keyfince bir kapıya aim tutayım belki biri gelir vurayım dedin yoksa arkamdan kovalıyorlar eve gideyim silah alayımda aim tutayım dedin?  iki ihtimalin var ya sen Esp'sin seni kovaladığımızı görüyorsun yada kovaladığımızı bilip eve hızlıca gidip silahtut komutuyla silahlarına erişip kapıya doğru aim tutuyorsun? daha fazla şikayete yanıt vermeyeceğim açıkladığım savunma ile şikayetini çürütmüş oldum ve editlenmemiş videoyu neden discordan yetkiliye iletiyorsun onu anlamış değilim buraya yollayacaksın yetkililerle Dm'den kanıt yollamıyacaksın o halde bizde yetkiliye savunmamızı yazalım şikayet savunma presodoru değiştide biz mi bilmiyoruz? Arkadaşlarım adınada savunmam geçeridir, Savunma bitmiştir daha fazla savunma gelmeyecektir iyi günler.

#9 - 12.03.2026 21:45
Öncelikle şikayeti redediyoruz sebebi ise zaten attığı kanıtlarda belli editlenmiş halde atıyor ve kısaca arkadaşın şikayetini çürüteyim. Arkadaşı kovalıyorduk zaten kendiside biliyordu kovaladığımızı evine girip silah alıp kapıya doğru aim tutuyor şimdi soruyorum sen hiç yoktan sebebten ötemi silahlanıp öyle keyfince bir kapıya aim tutayım belki biri gelir vurayım dedin yoksa arkamdan kovalıyorlar eve gideyim silah alayımda aim tutayım dedin?  iki ihtimalin var ya sen Esp'sin seni kovaladığımızı görüyorsun yada kovaladığımızı bilip eve hızlıca gidip silahtut komutuyla silahlarına erişip kapıya doğru aim tutuyorsun? daha fazla şikayete yanıt vermeyeceğim açıkladığım savunma ile şikayetini çürütmüş oldum ve editlenmemiş videoyu neden discordan yetkiliye iletiyorsun onu anlamış değilim buraya yollayacaksın yetkililerle Dm'den kanıt yollamıyacaksın o halde bizde yetkiliye savunmamızı yazalım şikayet savunma presodoru değiştide biz mi bilmiyoruz? Arkadaşlarım adınada savunmam geçeridir, Savunma bitmiştir daha fazla savunma gelmeyecektir iyi günler.
1.si kovalamaca yoktu takipedilemezden direkt temple üzerinden evime geçtim, beni görüp geldiğinizin 1 kanıtını atamazsınız savunma tarafı olarak sizden yazılı savunma değil kanıt istiyorum bariz esp ile oynuyorsunuz, Lenny'nin evinin önünde onu beklerken bir anda bana yöneldiniz. Videolu veya fotoğraflı kanıt atamazsınız beni gördüğünüze dair. Sizi bilerek kapı girişinde esp ile görüp gelin diye yemledim, tuzağa direkt düştünüz. Silahı evden alıp aim koymadım geleceğinizi biliyordum, savaşın son 5 gününün hepsini esp ile görüp geldiğinizi bilerek savaşıyorduk. Sizin esp olduğunuzu kanıtlayacak birden fazla video atabilirim ama şu anın konusu değil, videolu fotoğraflı hiçbir kanıtınız yok, kovalamaca olsa kapının başında 10 saniye beklemem, içeride silahtut komutu kullanmıyorum direkt geleceğinizi bildiğim için kapı girişinde bekliyorum.
« Son Düzenleme: 12.03.2026 21:49 LegitimuZ »