Konu: Bradley Draven İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2026 08:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @MertHan Bradley Draven

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Juvas king of the street @Badiwen @YuSuF4406 @Sologuardare @indias

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de yazıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İhlaller zinciri. Yki, İllegal kural ihlali, ortak nezaket...

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İçeride aktif rol esnasında içeri girip fısıldayarak bir illegal birlik yöneticisine "seni izliyorum *göz kırpar* tarzı bir rol sergiliyor, yanına gidip rolü devam ettiriyoruz, saygısız ve korkusuz bir şekilde tavır sergileyince iki arkadaş Bradley karakterini darp ediyor, yaralı rolü yapmıyor. Her şey buraya kadar normal gibi olsa da Arkadaşın Malibu R2 olduğuna şahit oluyoruz. Legal bir ekiple rol yapıyor ama illegal rol sergiliyor, bununla beraber pm aracılığı ile yalan söyleyip "Urosevic R17 ben" diyor. Komik olan ise burada anlaşılıyor. Arkadaş daha önce Bradley Draven karakteri ile Urosevic'de illegal rol yapmış Associate olarak. Aynı karakterle Malibu'ya girmiş. Rolü delleyelim vesaire diyor ama chatime düşen ve bana sergilenen role karşılık vermek en doğal hakkım. Buraya kadar da inisiyatif uygulanabilir ancak arkadaş bir anda şöyle diyor  :). "Yakında çıkıcam o zaman görüşelim." Yetersiz oyuncu Profili de diyebiliriz dikkatli bir şekilde incelersek kanıtları. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1-
Spoiler: GösterGizle

2-
Yerdeyken hala teke tek var mısın alırsan özür dileyeceğim falan diyor, kalkıp geliyor emote olmadan, rollüyor düşüren rol arkadaşımla;

3- "Urosevic R17 ben." diyor. İllegal karakterle legale geçmiş.

4- İllegalden legale geçtiği karakterle istifasını verip yakında bizimle görüşecekmiş. Eksik olmasın.

5- Malibu üyesi olduğunun kanıtı.

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını arz ederim. Can sıkıcı bir durum oldu açıkçası. Tehditkâr konuşmaları ise tuzu, biberi oldu şikayeti açmak için. Yetkili arkadaşlara konu ile ilgisi için şimdiden teşekkür ederiz.

« Son Düzenleme: 05.03.2026 08:45 Flav'nesGottesPanzer »

#1 - 05.03.2026 08:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.03.2026 11:06
şahısın bizle alakası yok - r17de değildi ayrıca iyi günler

#3 - 05.03.2026 12:27

Var ol kardeşim

#4 - 05.03.2026 15:36
En yakın zamanda savunmanızı iletin. @MertHan

#5 - 05.03.2026 16:03
Ek olarak geçenki X-Bar olaylarında hâla malibu çalışanıyken Rowena Mourndell ve Edgar Spencer karakterlerine "Çıkışta görüşeceğiz, sana haddini sonra bildireceğim" gibi ithamlarda bulunmuştur. :garip:

#6 - 05.03.2026 18:46
OOC'den arkadaş yazdı bana bende eski r17 olduğumu ve karıştırdığımı IC ve OOC şeklinde belirttim halen illegal role zorladı. Adam IC'den anlamadığı için OOC'den yazdı bende eskiden urosevicteydim karıştırdım diye belirttim. Birde clup olayında özür dileyenler burada yazmanın anlamı yok. Zaten illegale geçiş yapacağım NC atmadan o zaman güzel roller dönecektir. OOC'den yazılanlar zaten IC alakası yoktur arkadaş kendisi yazdığı için oraları koymamış bende korkup şikayet açacağını düşünmemiştim. SONUÇLANABİLİR.

#7 - 05.03.2026 18:49
Zaten alakam yok adama belirttim eskidendi diye karıştırdım o birlikteyken kusura bakmayın diye adamlar uzattı ve cevabını güzel aldı dcden yazma yuvana geri dön diye senide görmüş olduk malibuden çık neyse konuşmanın anlamı yok.

#8 - 05.03.2026 18:54
Şikayet incelendi. Bradley_Draven karakteri cezalandırılacak.

K&A