Konu: [28.02.2026] Bozo Blazevic Vedran Krajnovic  (Okunma sayısı 936 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2026 00:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bozo Blazevic Vedran Krajnovic @Leone @Jiggysaw

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @maybes @SkyBu

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28 02 2026  23:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Türkçe terim
Mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bozo Blazevic adlı karakter Türkçe Terim "gevşek gevşek konuşuyorlar" yazıyor ve bana sürükle atıp koşarak götürüyor. Bir insanı nasıl tutup koşa koşa götürebilirsin PG var burda. Diğer arkadaş ise f chat üzerinden role müdahale ederek "sürükleyip dışarı çıkart" diyor ooc kanallardan rol yapmaya gerek yok. Roleplayin ne olduğunu unutmuşlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/nbepbnt
https://hizliresim.com/606sg57

Ek açıklamalar(varsa): nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

« Son Düzenleme: 05.03.2026 00:32 ftalein »

#1 - 05.03.2026 00:50
Selamlar

Gevşek kelimesi fransızca kökenlidir, günümüze de türeye türeye gelmiştir. Ek olarak karakterimin kas seviyesi 13-16 bu yüzden koşarakta değil, normal yürüyerek seni kaldırıp götürebiliyor. Üstelik karakterinin dayanıklılığı sadece 1.

Mix kısmına da gelecek olursak rolde zaten seni sürükleyerek sistemsel olarak aşağı kadar indiriyorum, sonradan /f kullanımı mix olarak değerlendirilmeye alınmaz, çünkü sürükleme rolün /f chatten önce gerçekleşiyor. Sonuçlanabilir.

Kelâm ile yola gelmeyene ihtar, ihtardan nasiplenmeyene ceza mukadderdir.

#2 - 05.03.2026 00:54
İnceleyecek yetkili /f den yazdığım şeyin sürükleme rolünden sonra yazdığımı dikkatli incelerse, role uymadığı için yazdığımı anlayacak. Sürükleme atacağız fakat gelmiyor, bende ısrarla sürükle ki role uysun etkinliği baltalamasın diye uğraşıyorum

#3 - 05.03.2026 14:33
Selamlar

Gevşek kelimesi fransızca kökenlidir, günümüze de türeye türeye gelmiştir. Ek olarak karakterimin kas seviyesi 13-16 bu yüzden koşarakta değil, normal yürüyerek seni kaldırıp götürebiliyor. Üstelik karakterinin dayanıklılığı sadece 1.

Mix kısmına da gelecek olursak rolde zaten seni sürükleyerek sistemsel olarak aşağı kadar indiriyorum, sonradan /f kullanımı mix olarak değerlendirilmeye alınmaz, çünkü sürükleme rolün /f chatten önce gerçekleşiyor. Sonuçlanabilir.

Kelâm ile yola gelmeyene ihtar, ihtardan nasiplenmeyene ceza mukadderdir.
Karakterinin kas gücü ve dayanıklılığı ile bu konunun alakası yok kimseyi sürükle atıp koşa koşa götüremezsin. Ayrıca gevşek kelimesi fransızca kökenli değil.

İnceleyecek yetkili /f den yazdığım şeyin sürükleme rolünden sonra yazdığımı dikkatli incelerse, role uymadığı için yazdığımı anlayacak. Sürükleme atacağız fakat gelmiyor, bende ısrarla sürükle ki role uysun etkinliği baltalamasın diye uğraşıyorum

Role uymama gibi bir durum söz konusu değil. Sürükleyerek beni zaten mekanın dışına çıkarttınız. Ayrıca bu f chat üzerinden rol yapabileceğin anlamına gelmiyor ooc kanallar üzerinden rol sürdürüyorsunuz.

#4 - 09.03.2026 09:29
İnceleniyor.