Konu: Kieran_Drake | Role uymamak  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.03.2026 22:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kieran_Drake

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Role uymamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Castucci birliğiyle rol yapıyoruz, Piru birliğinin R19'una pk war, ck war gibi gibi sorular soruyoruz. Cevap vermiyor. Birlik arkadaşlarımla olmak üzere toplam 6-7 kez sorduk ve yanıt vermedi, arkadaş sanıyor ki + verceğinde onu ve tüm birliğini vurup savaşı kazanacağız.  - verdiğinde ise o ve tüm birliği olmak üzere bize malzeme verip alay konusu yapacağımız sandığını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adam aktifti, role bakıyordu ama yanıt vermedi.

#1 - 04.03.2026 01:13
@GhettoLifers En kısa sürede savunmanızı iletin.

#2 - 04.03.2026 02:24
Şikayeti okurken gülümsememe engel olamadım, 6-7 defa sormuşsunuz demek fakat ikinci ss'e bakarsanız size 50 bin dolarlık ceza kestikten sonra alt-tab atmam(üzerimde x işareti var, afk olduğuma dair) gerekti ve bir süreliğine oyuna olmadım. Oyuna döndüğümde Ralp karakteri ile roldeydik. Bulunduğumuz yerde 10 üzeri oyuncu vardı gözümden kaçmış.

Dediğin şeyleri eminim yaparsın, savaş boyunca bir defa bile bana erişemediniz forumdan atıp tutmak kolay. Sonuçlanabilir savunmam bu kadar.

#3 - 04.03.2026 08:29
Şikayet incelendi. Bu seferlik uyarı verilecek, bu tür sorular sorulduğunda aktif rol ortamında AFK kalmamanız ve role cevap vermeniz gerekiyor, aynı uyarı karşı taraf için de geçerli, bir karaktere bu kadar çok fazla /do kanalı üzerinden "PK WAR?" "CK WAR?" Tarzı sorulmaması gerek. Daha dikkatli olalım iyi eğlenceler.