Konu: [03.03.2026 - Neville Foster] DM + Retarted RP  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.03.2026 03:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Neville_Foster - @44LEE

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kylie Lyons - @m0li & Fiora Coughton - @Jaiykk

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.03.2026 - 02:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching
Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Evde rollerken alarm çaldı, dışarı çıktık. Uzaktan Neville Foster karakterinin bize doğru koştuğunu, devamında eve izinsiz girdiğini gördük, peşinden girip evi kilitledim. Tam ihbar verecekken ''rehin alınınca döver'' gibi saçma sapan bir emote verip bana ve Kylie Lyons karakterine saldırıp düşürdü. Anahtarı üzerimden alma rolü yaptı, rol akışını bozmamak için evin kilidini açtım. Rolümüzü yapıp kendimize geldiğimizde dışarı çıktık, bizi ihbar etmiş bekliyordu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://www.upload.ee/image/19125731/Ekran_goruntusu_2026-03-03_032313.png
https://www.upload.ee/image/19125732/Ekran_goruntusu_2026-03-03_032429.png
https://www.upload.ee/image/19125733/1772494266.png
https://www.upload.ee/image/19125741/Ekran_goruntusu_2026-03-03_032612.png

Ek açıklamalar(varsa): Rol desteği alması lazım bu arkadaşın. Ek olarak metagaming yapılmaması adına chatte gözüken numaraları sansürledim. Şikayeti inceleyek olan yetkili talep ederse sansürsüz hallerini Discord veya forum özel mesaj yoluyla iletebilirim.

« Son Düzenleme: 03.03.2026 03:38 cwn019 »

#1 - 03.03.2026 12:53
ic sonuçlanmış bir rolün ooc şikayetini neden açtın? evine bakma amacıyla girdim, sonrasında çıkacakken kapıyı üstüme kitledin, küfredip üstüme yürüdün ve dayak yedin, yanındaki arkadaşında bana vuracağı için onuda dövdüm bu tahminin geçersiz olmadığıda zaten kanıtta görünüyor, oda bana vurmuş. sonrasındaysa yaşanan olay ic olarak başıma sorun çıkarmasın diye ihbar verdim, süreci az çok tahmin etmeme rağmende gelen polislerle rol yapıp ic cezalandırma aldım. ben iyi niyetten florian karakterinden şikayetçi değilim derken senin ic bir rol için kin besleyip gecenin üç buçuğunda şikayet açmanıda garip karşıladım doğrusu. olaya ooc olarak bakarsak ihlal yapan sensin, beni boş yere evinde kitli tutamazsın. üsttede belirttiğim gibi bu rolde ic olarak zaten sonuçlandı, iyi roller
Dostum, ihlal yapıyorsun eve girdiğin gibi yumrukla düşürdün bizi. Ne bir rol geçmişimiz var ne de farklı bir şey var. Ek olarak arkadaşım tam düşerken sana emote atmış. Bunda bir tuhaflık yok. Bana durduk yere saldırdın, saçma sapan roller yapıyorsun. Yetkililer seni speclerse yaptığın saçma sapan rolleride görürler zaten. Başka bir şey yazmayacağım, talep edilirse rolün video kaydı da var, sonuçlanabilir.

#2 - 03.03.2026 13:43
ic sonuçlanmış bir rolün ooc şikayetini neden açtın? evine bakma amacıyla girdim, sonrasında çıkacakken kapıyı üstüme kitledin, küfredip üstüme yürüdün ve dayak yedin, yanındaki arkadaşında bana vuracağı için onuda dövdüm bu tahminin geçersiz olmadığıda zaten kanıtta görünüyor, oda bana vurmuş. sonrasındaysa yaşanan olay ic olarak başıma sorun çıkarmasın diye ihbar verdim, süreci az çok tahmin etmeme rağmende gelen polislerle rol yapıp ic cezalandırma aldım. ben iyi niyetten florian karakterinden şikayetçi değilim derken senin ic bir rol için kin besleyip gecenin üç buçuğunda şikayet açmanıda garip karşıladım doğrusu. olaya ooc olarak bakarsak ihlal yapan sensin, beni boş yere evinde kitli tutamazsın. üsttede belirttiğim gibi bu rolde ic olarak zaten sonuçlandı, iyi roller
"/me onu döver."  Emote'unu atamadan çoktan vurmaya kalkışmıştın. Bu durum zaten bir tane sste gözüküyor dostum. Haricinde yazacağım başka bir şey yok. Iyi forumlar.

#3 - 03.03.2026 15:12
merhaba, forumda kimseyle uzun uzun konuşmak hobim değil. yaptığım savunmada zaten okuduysanız "yanındaki arkadaşında bana vuracağı için onuda dövdüm bu tahminin geçersiz olmadığıda zaten kanıtta görünüyor" yazmışım. burada "KYLİE LYONS KARAKTERİ BANA VURDUĞU İÇİN DÖVDÜM" değil, vuracağı için dövdüm yazmışım, vurmuşta, hâlâ neyi anlatmak istediğinizi anlamadım.

üstte uzun konuşmak gibi bir amacım olmadığınıda söylemiştim fakat göz göre göre forumda algı yapmaya çalıştığın için yazdığın savunma üzerinden senle muhattap olacağım;

Alıntı
" ihlal yapıyorsun eve girdiğin gibi yumrukla düşürdün bizi."
bu dediğin şey direkt olarak bir yalan cümlesi, senin zaten açtığın şikayette kullandığın görüntüde sizlere vurmadan önce bir defa kapıyı neden kitlediğini, iki defa ise kapıyı açmanı ve gitmek istediğimi söylemişim, dövme olayı bunlardan sonra gerçekleşiyor. kendi koyduğun kanıt bile bunu doğrularken şikayet konusunda neden böyle bir algı yapmaya çalıştığına anlam veremedim

Alıntı
Bana durduk yere saldırdın, saçma sapan roller yapıyorsun. Yetkililer seni speclerse yaptığın saçma sapan rolleride görürler zaten.
buda keza doğru olmayan bir cümle, sen beni tanımadığın hâlde evine kitleyip kapıyı açmanı istediğimde (iki defa doğrudan söylemiş-bir defa neden kitlediği sorulmuş) açmayıp bana küfreder, devamında da "Hiçbir yere gitmiyorsun" tarzında bir yazı yazıp beni açık açık alıkoymaya çalıştığını söylersen dayak yersin.

ek olarak benim rollerimi sorgulamak senin haddin değil, 2025'te kayıt olduğun sunucuya 2020'de kayıt olmuşum, beş yıllık bir hesabımda beş tane jailim var, son jail kaydıma forumdan bakabilirsin

özet olarak florian brenner karakterimi evinde alıkoyduğu, kapıyı açmasını istememe rağmen açmadığı, açmamasının yanında küfür edip buradan gitmiyorsun tarzı bir söylemde bulunduğu için dövdüm, eğer amacım senin söylediğin gibi saçma bir rol yapmak olsaydı dövdükten sonra başınızda beklerdim, sizle alay ederdim. bunu yapmayıp dövdükten sonra kapıyı açma rolü yapıp çıktım, sizle tekrar diyaloga girmedim
Koşarak, kapısı açık bir eve gir, saçma sapan şeyler söyle. İhbar vermek için kapıyı kilitlediğim an bize saldır. Sonra evden çıkıp bizi ihbar et. Mükkemel rol gerçekten. 2026 yılın Roleplayer'ı başarımını alman lazım gerçekten. 

Video kaydı aşağıda. Arkadaşın söylediği çoğu şey yalandan ibaret. Ek olarak bu arkadaş KASPAROV birliğinde fakat polise ihbar veriyor, bu yasak diye biliyorum. Şikayeti inceleyecek olan yetkili bu durumu da göz önünde bulundurursa sevinirim.

Video kaydı:
Spoiler: GösterGizle

İhbar verdiğine dair kanıt:

İllegal birlikte olduğuna dair kanıt: (Bu mesajı görüpte çıkar diye tarihleriyle beraber SS aldım)

« Son Düzenleme: 03.03.2026 15:42 cwn019 »

#4 - 03.03.2026 16:48
Sonuçlanabilir.

#5 - 04.03.2026 01:22
Şikayet incelendi. Karakter İllegal Kural İhlali sebebiyle cezalandırılacak, şikayet kapatıldı.