Konu: Vanessa_Daniel - izinsiz kamera modu kullanımı(3.parti yazılım)  (Okunma sayısı 369 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.03.2026 11:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vanessa_Daniel @shaz4m12

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.02.2026 19:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Camhunt kullanarak beni izlemiş, takip etmiş. Benim yanımda değilken fotoğraf çekebilmek için ve takip için 3. parti yazılım kullandığı kendi paylaştığı bir görselde görünüyor. Konu hakkında şikayetçiyim. Media çalışanı olduğu için kullandığını söylüyor ama medya ile alakalı bir durum yok. Kendi özel durumu için kullanmış. Görselde görüldüğü üzere uzak bir yerden çekim yaptığı, beni görebileceği bir yerde olmadığı için karakter adım görünmüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sol altta haritada olduğu konum ViceMall'ın bir köşesi, bense hastanenin arka taraflarındayım. Arada binalar ve uzak bir mesafe var. Bunun dikkate alınmasını istiyorum. Kullandığı mod/yazılım ile beni takip etmiş. Kendisi kabul etmişti durumu.

arada vicemall ve malibu binası var ve ben onların arkasındayım, görünmeyecek durumda, yolda ileride dönüyor. Görüş açısında olmam imkansız, yaptığı ihlalden ötürü ceza almalı. Beni kullandığı 3.parti yazılım/mod ile takip ederek konumumu öğrenmiş ve fotoğraflar çekmiş. Açıkça görülmektedir.
« Son Düzenleme: 02.03.2026 11:40 viozeys »

#1 - 02.03.2026 16:31
Tekrar tekrar bir şeyler yazmaktan bıktım maksat savunma olsun kullandığım bu modu genel olarak medya rolleri rol ss ve social postlsrı gibi şeyler için kullanıyorum orada sana karşı üstünlük kuracak bir harekette bunu yapmadım seni yolda gördüm arkadaşımın skini ile aynı olduğndsn fotoğraf çekme amacı ile kovaladım baktım yetişemiyorum en sonunda bıraktım gittim ardından seni görünce vicemall tarafına aracımı çektim kamera modunu açıp fotoğrafı çektim biraz durumu Ooc kin ve bazı arkadaşlarının gazı ile 2. Kez aynı şikayette bulunuyorsun bu olayda sana üstünlük sağladığım veya senin önüne geçtiğim bir durum yok lütfen yaptığın Ooc kini bir kenara koyarak davran

#2 - 02.03.2026 16:43

#3 - 02.03.2026 18:25
Camhunt kullanarak bir kişiyi takip etmek ne zamandır çıkar sağlamıyor? Kendi özel kullanımın. Bir haber rolü vs. yok ortada. Doğru olanı yapmaya ooc kin demeyi bırakın. Emsal niteliğinde gösterdiğiniz olayda siz yanında olduğunuz için sorun bulunmadığı görülüyor. Bu olayda ise ben seni görmedim bile ve sen beni camhunt ile arayıp peşimden giderek bulmuşsun. Konu için hakkında doğrudan bir şikayet açmamıştım, öncesinde bir şikayette bu görseli paylaştığında ihlal yaptığını fark ettim. Şikayetçi olma hakkım var.

#4 - 16.03.2026 01:31
Çok büyük bir şey görülmedi. Savunma geçerli.