Konu: [28.02.2026 - Maskeli_58744 & Daevion Williams] Hile Şüphesi  (Okunma sayısı 309 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.02.2026 15:47
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_58744 & Daevion Williams - @Rip_Williams
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @vipergodd
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.02.2026 - 14:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 28.02.2025 saat 14:42'de ihbar geliyor, bölgeye yöneliyoruz. Kişileri uyardıktan sonra bir anda silah sıkıyorlar, ne hikmetse Maskeli kişi harici Daevion Williams karakteri de bize ateş ediyor fakat /hasarlar yazdığımda sadece Maskeli karakterin vurduğu gözüküyor, muhtemelen Daevion Williams'ın hilesi çalışmadı veya bozuk diye düşünüyorum, aksini iddia edebilecekleri bir kanıtları varsa iletsinler bize. Ayrıca full armor ve full canımız olmasına rağmen Uzi ile drive by atarak 2.5 saniyede iki kişiyi düşürmeleri olağandışı bir durum çünkü drive byda Uzi 3-4 hasar veriyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eğer aksini gösteren bir kayıtları varsa şikayeti kapatabilirsiniz, iyi roller.

#1 - 28.02.2026 16:02
öncelikle selamlar, videoda görüldüğü üzere 1 uzi ile ateş açılmıyor. bir araç uzi + karşıdaki dg oynayan var. uzi su tabancası değil, uzi markalı silahı bu kadar küçümsemeye gerek yok. ayrıca sizin yanınızdayken ateş açıyoruz, yani hit kaçırma olasılığı çok düşük.

#2 - 28.02.2026 16:08
öncelikle selamlar, videoda görüldüğü üzere 1 uzi ile ateş açılmıyor. bir araç uzi + karşıdaki dg oynayan var. uzi su tabancası değil, uzi markalı silahı bu kadar küçümsemeye gerek yok. ayrıca sizin yanınızdayken ateş açıyoruz, yani hit kaçırma olasılığı çok düşük.
Uzi su tabancası demiyorum, küçümsemiyorum fakat drive byda 3-4 hasar veren bir silah olduğu gerçeği değişmez. Ek olarak videonun sonunda hasarlar görünüyor, neden bir kişinin ismi var? Videoyu yavaşlatıp bakarsan Daevion Williams karakteride bana ateş ediyor olarak görünüyor. Her neyse, şikayet ile alakalı kişilerin savunma yapması daha doğru olur. Şikayette adını belirtmedim, senlik bir durum yok o yüzden ortalığı bulandırmazsan sevinirim. Uyarı puanı almanı istemem.

#3 - 28.02.2026 16:18
Selam @cwn019 .

Olaya tanık olan birisi olarak (Jefferson'un içindeydim bu sırada) şunu eklemek istiyorum:

2.14'ü açın, Daevion karakteri size doğru nişan alıyor ancak Rashaad ve Darrian karakteri aşağı indiğinde onlardan kan çıkıyor. Yani Silent aimi onlara kayıyor.  :D

Daevion'a oluşum şikayeti adı altında ben de "hile şikayeti" açtım. : https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=184061.0

Uğraşmak istemeyenler için video linki: https://streamable.com/4cufdo & https://streamable.com/h76y2v

#4 - 28.02.2026 17:46
Öncelikle merhaba, hakkımda oluşturulan şikayete şu şekilde savunma paylaşıyorum. Savunmayı geciktirme sebebim sizlere durumu daha net açıklayabilmek ve size yardımcı olabilmek, yanlışları düzeltmek. Aşağıda videoda zaten belirtilen iddiaları özetledim. CWN yanlış biliyor olabilir, insanız sonuçta. Bizde çok yanlış şey biliyoruz. Hepimiz faniyiz. Videoda size iki uzi, bir deagle sıkıyoruz. Deagle evet bahsi geçtiği gibi sonra geliyor ancak sonuçta var. Kanıtımda gözüktüğü üzere UZİ drive by'da 3-4 gibi rakamlar vurmuyor. 11 hasar vuruyor, videonun sonunda görüldüğü üzere. /hasarlar bölümünde Daevion neden çıkmadı dediğiniz gibi anlamadım ancak 33-34 saniye önce olduğu gözüküyor. Drive by'ın başlangıcı, Drive by'a kalkanda ilk benim ve sürücü arkadaşa odaklandım arabayı kaçırmaması için. Sonrasında ise Raymond karakterine odaklandım. Dayanıklılığın benimle aynı yüksek ihtimalle 172 hp ile girdiğim çatışmaya çatışma sonu 112 hp ile devam ettiğimi görebilirsiniz. Tek hit 11 atıyor uzi, silah craftlama sisteminde zorluk ve uğraş çekilmemesi için bu şekilde ayarlandı diye biliyorum. Ayrı yeten 2.5 saniye gibi absürt olduğunu söylemişsiniz ancak 11 vuran bir silah için mantıklı. 2 uzinin 11 vurduğunu düşününce durum biraz daha netleşiyor. İlk olarak arabayı kullanan arkadaş düşüyor POV'un sahibi çünki başında tamamen ona vuruyorum canıda azalıyor. /hasarlar bölümünde bilmediğimiz bir bug var ise sunucuya yardımcı olmalıyız. Neden gözükmediğini bende anlamadım. Kendi povumuda size aydınlatmak için paylaştım. Canın fullde 112 sanırım bahsettiğine göre armorunda 100 olduğunu varsayarsak 212 hp ile savaşa giriyorsun. Sonda görüldüğü üzere tamamen Raymond'a kafa hiti atıyorum çünki sabitler. Öncesinde ise sana atıyorum Drive kalkan benim. İki uzi size sıkıyoruz ancak Daevionunki gözükmüyor. İki uzinin 11-11 vurduğunu varsayarsak düşmeniz gayet normal. Uzun, uzun dakikalarca savaşacak değiliz. Dediğim gibi yanlış biliyor olabilirsiniz, sizi böyle bir şüpheye düşürdüğümüz için kusura bakmayın, özür dileriz. Dediğimiz gibi GTA dosyalarımızda herhangi birşey yok. Unban tarafından yararlandığımızda sözünü verdiğimiz gibi tutuyoruz. İnceleyecek yetkili arkadaş bunları göz önüne alabilir, kendisi deneyebilir. İyi roller, forumlar. Sonuçlanabilir. Şikayette ismi geçmeyen arkadaşlar zamanında ceza almasına rağmen hala daha devam ediyorlar. Yetkilinin bunu göz alarak şikayetle alakası olmayan kişilerin yorumuna uyarı puanı veya susturma vermesini talep ediyorum.

#5 - 28.02.2026 18:22
Açıklama için teşekkürler, sonuçlanabilir.

#6 - 28.02.2026 18:44
Açıklama için teşekkürler, sonuçlanabilir.
Merhaba tekrardan iyi forumlar.

Açıklamam gereken bir durum daha var, G1-G2 güncellemesi ile gelen senkronizasyonda bildiğiniz gibi can hudumuz buglandı. Bundan mütevelleti, samp-fizik mekaniğinde arabanın içerisinde kafaya giden mermiler armora işlemiyor. Sadece can barından can götürüyor. Ne kadar armordan gitse olarak gözüksede armorundan gitmiyor. Sadece canından gidiyor, bunun akıbetinde samp fizik mekaniğini ele alırsak iki kişinin sana sıktığını hesaba katarsak. Beş saniye içerisinde düşmen olağan dışı bir durum değil. Bundan kaynaklı, bu durumun göz önünde bulundurulmasını istiyorum. Üstte anlattığım durum kanıtlarla beraber istenilirse arkadaşım bana ben araç sürücüsü olduğum vakit sıkarken kanıtlı şekilde ıspatlanır. Adminlerin bilgisine.

Tekrardan iyi forumlar. (Bilgiyi yeni öğrendiğim için, bilgi kirliliği olmaması adına böyle bir savunma daha eklemek istedim.)

Rica ederim kanka, dediğim gibi tekrardan böyle bir şüpheye düşürdüğümüz için özür dileriz.  :o :sampanya:
« Son Düzenleme: 28.02.2026 22:29 Baghdaderisemezsiniz »

#7 - 28.02.2026 23:47
Şikayet incelendi. Sorun görülmedi. K&A