Konu: Zaire Pendleton - CR & FEAR-RP  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.02.2026 12:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zaire Pendleton - @lond1921
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Panzertruppe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR
FEAR RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
FEAR RP: Silahlı çatışmada silahlı Jayden karakterinin üstüne gidip yumrukla düşürmeye çalışıyor ancak düşüyor.
CR: Arabam park halindeyken interiora girecektim, bu vakitte arkadaş son hız ARABAMA CR atıyor. Kaza rolü vs de yapmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/f5yz3m

Ek açıklamalar(varsa): Silahlı birisine yumruk atmak apaçık FEAR-RP ve duran arabaya son hız çarpıp hiçbir şey olmamış gibi devam etmek apaçık CR'dir. Gereğinin yapılmasını arzederim.

#1 - 28.02.2026 12:38
Arkadaşın CR dediği yerde aktif bir çatışmada, kovalamacada arkadaşlar duruyor ve bizde hakkımız olarak takıp edik arkalarında duruyoruz, kasten veya bilerek bir çarpma bulunmuyor, Fear rp dediği yerde ise görüldüğü üzere kaçıyorum ve kaçarken yanlışlıkla 1 yumruk atıyorum ve sonrasında kaçıyorum.
Bu arkadaşların birliği kapandı ve bize sıkmaya devam ediyorlar, nasıl oluyor bu roleplayer ege? ek olarak videoda Jayden adlı arkadaşın silent olduğu ortada, bunun için başka bir şikayet açılacak. İyi forumlar.

#2 - 28.02.2026 15:00
sonuçlanabilir

#3 - 28.02.2026 19:16
Şikayet incelendi. Karakter karakter Powergaming + Fear RP sebebiyle cezalandırılacak. K&A