Konu: cr  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.02.2026 04:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kordell Hicks @killtheops

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/02/2025 4 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A
Jeremy karakteriyle önceki rolden husumetliyiz. Idlewood çevresinde görünce yanına gidip kavgayı başlattım. Karakteri biraz dövülünce araca binip çarpmaya, ezmeye başladı. O anın ssleri net olmadığından ekleyemiyorum. Çevrediklere de aynı hareketleri sergiledi, sayıca üstünken küfürler etmeye devam etti. Herhangi bir korkma da yok, rambo okan gibi adam.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/6dqw7yr  https://hizliresim.com/mb5sz2a https://hizliresim.com/6dqw7y

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.02.2026 15:11
yanıtıım düzenleyemediğim için buraya yazıyorum, şikayet edilen kişi Jeremy_DeLuca @Felipe_Mauller

#2 - 28.02.2026 16:11
Sslere göz gezdirdim, Edgar'ın dediği gibi aramızda bir husumet var. Yani küfürler normal değil mi kardeşim, cr konusuna gelirsek. Orada yanlışlıkla ezdim ben seni ben araçla yoldan gitmeye çalışırken önüme atlıyordun, birinci ss ise aracıma ne yaptığınız apacık belli dostum. Ben role bile girmek istemiyorken sen beni zorla role sokuyorsun düzgünce orada rol yapıyordum bi anda gelip küfürler yağdırıp karakterime vuruyorsun, yani normal değil mi benimde sana küfür etmem? SS'lerde birşey yok yani bi yanlışlıkla ezdim diye jail yiyeceksem sorun yok, ama karşı tarafın da sorunları var, olay Tableau'da (isim doğru mu bilmiyorum) aramızda bi husumet yaşandı, sadece o anlıktı dostum. Ama sen illa rolü devam ettireceğim diyorsun, karakterime fısıldıyorsun kafana sıkacağım diye. Yani ben sessiz mi kalacağım küfürlerine?

Eğer ihlalim varsa jail yiyebilirim, ama suçum olduğunu düşünmüyorum karşı taraf "Edgar Spencer" nin de ihlalleri var ama ss kaydım bulunmuyor maalesef, ben şaka yapıyor sandım ilk başta barda. Ama Idlegas'da ben sakince rol yaparken gelip ciddi bir şekilde küfürler yağdırdı ve bana saldırmaya kalktı o an anladım arkadaş ciddi, oyun bu sonuçta Edgar Spencer..

#3 - 28.02.2026 16:23
Ben /incele yaptığımda zaten senin beni döveceğin belli, korktuğum için araca biniyorum ya kardeşim..

#4 - 28.02.2026 16:24
Çevredekilerle aramızda bi husümet yok, arkadaşımla şakalaştık sadece. Bide bunlar seni ilgilendirmez kardeşim benim, o arkadaş rahatsız ise şikayet açabilir bana.

#5 - 28.02.2026 16:59
şahitliği onaylıyorum, oradan kiminle arkadaşsın? Öncesinde de gelip durduk yere salça oldun arkadaşım, bizde alttan alıp devam ettik. Arkadaşın tüm ihlallerine şahitliğimi tekrar onaylıyorum, husumetin yok ama gelip agresif rol yapıyorsun ve şikayet açmamak için kanıt almadık ortak. Dün geceki çoğu girdiğin muhabbet biraz saçmaydı, gereksizdi.

herkesin ara sıra öyle dönemleri oluyor, iyi forumlar

#6 - 28.02.2026 17:01
canım benim bu oyun zaten, sen dedin rolü devam ettirmeyeceğim şikayet aç diye. seninle oyun dışında bir husumetim yok. tableauda gelip bana, arkadaşlarıma ve sevgilime küfürler yağdırıyorsun. gerçek hayatta bunu biri yapsa sineye çekeceğini düşünmüyorum. idlegas civarındaki küfür olayı bana etmen değil, orada sayıca üstünken sıfır korkuyla hala hakaretler yağdırıyor olman. bi de zorla role sokmak ne demek kral rol istemiyorsan quit atarsın olur biter. son olarak, sana açılan şikayetlerden belli ki bu "arkadaşıma küfür ettim" mevzusundan birçok kişi hoşnutsuz. kendi iyiliğin için lütfen silkelen ve düşün ben ne yapıyorum diye. esen kalman dileğiyle. şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 28.02.2026 17:02
Sslere göz gezdirdim, Edgar'ın dediği gibi aramızda bir husumet var. Yani küfürler normal değil mi kardeşim, cr konusuna gelirsek. Orada yanlışlıkla ezdim ben seni ben araçla yoldan gitmeye çalışırken önüme atlıyordun, birinci ss ise aracıma ne yaptığınız apacık belli dostum. Ben role bile girmek istemiyorken sen beni zorla role sokuyorsun düzgünce orada rol yapıyordum bi anda gelip küfürler yağdırıp karakterime vuruyorsun, yani normal değil mi benimde sana küfür etmem? SS'lerde birşey yok yani bi yanlışlıkla ezdim diye jail yiyeceksem sorun yok, ama karşı tarafın da sorunları var, olay Tableau'da (isim doğru mu bilmiyorum) aramızda bi husumet yaşandı, sadece o anlıktı dostum. Ama sen illa rolü devam ettireceğim diyorsun, karakterime fısıldıyorsun kafana sıkacağım diye. Yani ben sessiz mi kalacağım küfürlerine?

Eğer ihlalim varsa jail yiyebilirim, ama suçum olduğunu düşünmüyorum karşı taraf "Edgar Spencer" nin de ihlalleri var ama ss kaydım bulunmuyor maalesef, ben şaka yapıyor sandım ilk başta barda. Ama Idlegas'da ben sakince rol yaparken gelip ciddi bir şekilde küfürler yağdırdı ve bana saldırmaya kalktı o an anladım arkadaş ciddi, oyun bu sonuçta Edgar Spencer..
orada yanlışlıkla ezmekten daha fazlasını yaptın ortak, burada eğriye eğri doğruya doğru demek lazım. Defalarca sadece Edgar değil, herkesi ezmeye çalıştın

#8 - 28.02.2026 19:09
Şikayet incelendi, kanıtlar yeterli görülmedi. K&A