Konu: Richard Blacbird Ortak nezaket  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.02.2026 16:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Blackbird @Crew97

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.02.2026 15:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olayın öncesi sıradan bir illegal gibi ev soyduktan sonra pawnshop'a parçaları satıyordum. Herif taksiyle yolu kapatmıştı ben taksiyi aldım oradan götürdüm, Sonra aracıma bindim ve giderken bana pm attı ve olayları kızıştırdı. En sonunda Ortak nezaket kuralını ihlal edecek o şeyi yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 27.02.2026 16:14 Wodil »

#1 - 28.02.2026 02:32
@Crew97 En kısa sürede savunmanızı yapın.

#2 - 28.02.2026 17:24
Merhabalar konuşma öncesi vardır, rol devam ederken yediremeyip kendisi OOC olarak oyundan hakarette bulunmuştur. Israrım üzerine bana söylediğini kabul ettiremedim.

Bana söylediği bir şey var ise kabul etsin, etmiyorsan bana yazma diye defalarca yazdım arkadaşa. Görüldüğü üzere kendisi hakaret edip erkek gibi evet ben ettim de diyememiş kendisini reklam yapmış.

Kısacası benlik durum yok üsteleyen bir tavırla hakaret içerikli konuşmuştur. Konuşma geçmişi mevcut. Loglardan incelenebilir. Konuşma öncesi var.

Ek olarak belirtmek isterim ki kanıt yok ancak Meta Gaming ve Mix sık sık yapmaktadırlar. Daha önce ki kayıtlara bakıldığında sürekli bu arkadaş ihlal yapmaktadır. Bu nedenle banlanmasını istiyorum
« Son Düzenleme: 28.02.2026 17:26 Crew97 »

#3 - 28.02.2026 19:05
İki tarafında açıkca ihlalleri ortada, bu seferlik iki tarafa da uyarı verilecek tekrarında ceza alıcaksınız. K&A