Şahitliğimi onaylıyorum, @umutsuzum u 1 seneye yakındır tanıyorum kendisi uzun süredir bu skini kullanıyor belli ekran görüntüleri zaten benim aracılığım ile ulaştırılmıştır iyi akşamlar dilerim 
Camhunt kullanmışsınız. Ben sizi yakınımda bile görmedim görüntüyü alırken. Camhunt'ı bu şekilde kullanmanız kurallara aykırı ayrıca görselde görüldüğü üzere uzak bir yerden çekim yaptığı için ismimde görünmüyor. Camhunt kullanımı için izniniz var mı?

Venessa_Daniel
İzinsiz camhunt kullanımından şikayetçiyim. Kendi çıkarları için kullanmış, camhunt ile haritada gezinerek beni bulmuş ve ekran görüntüsü almış.

Kurallar açıktır.
Özel model konusunda, sunucuda var olup olmadığı hakkında fikir sahibi değildim. Bir model yapımcısı tarafından skin rel olarak paylaşıldı ve bende rel body olduğu için kullandım. Kullanmadan önce tamirhaneye uygun olması için bazı şeyleri düzenlendim. Skin yapımcısı Latte şuan onaylı bir model yapımcısı değil, hakların sahipliği konusunda emin değilim.
Ancak modelde birebir aynısı değildir. Yetkilinin kararına bırakıyorum ve gerekiyorsa değiştiredebilirim.