Konu: [26.02.2026 - Rayvon_Knox, Jaronte_Creed] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.02.2026 18:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rayvon Knox @socc1 Jaronte Creed @crxmlox

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.02.26 23:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, sunucuda bisikletimle sakin sakin geziyordum. Idlewood'a geldiğimde bu arkadaşlarla karşılaştım. Normalde hiç yapmamları gereken /b'den küfür etme olayını sunucunun en aktif bölgelerinden birinde yaptılar. Sakin sakin kafa dağıtmak için rol yaptığımız sunucuda böyle şeyleri görmek hoş değil. Platformu güzel noktalara çekme yolunda hepimize iş düştüğünden bu profil arkadaşların gerekli cezayı alıp daha uygun davranması adına şikayetimi oluşturuyorum. Gerekli belgeler kanıt kısmında yer almaktadır.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşların gerekli cezayı alıp kendilerine çeki düzen vermesini umuyorum.

#1 - 26.02.2026 18:26
Tamamen kinden açılmış bir şikayet. Kime nereden sövdüğüm seni gram ilgilendirmez. Orası zaten ooc bir ortam ve sokakta benim birliğimden başka kimse yok orada aktif bir rol ortamı da yoktu zaten. Arkadaşım beni düşürdü ben de sinirlenip küfür ettim bundan kimse rahatsız değilken senin kalkıp da şikayet açman farklı bir amacın olduğunu gösteriyor. Acın ne bilmiyorum ama umurumda da değil. Savunmam bu kadar.

#2 - 26.02.2026 18:27
Florencia hattından olduğunu eski karakterlerine bakınca gördüm. Ne oldu kanka? seni de ck ettiler herhalde ondan açtın bu şikayeti :D tahmin etmem çok da zor olmadı

#3 - 26.02.2026 18:29
Ayrıca bunu açsa açsa Jaronte Creed karakteri açar onun hakkıdır bu benim bildiğim kadarıyla sana hak da laf da düşmez. Şikayetçi olunduğu taktir de ooc küfürden şikayet açabilir kendisi

#4 - 26.02.2026 18:50
Ortak nezaket kuralını tekrar okumanı öneririm. Ayrıca OOC ortam da ne oluyor? Sürekli roleplay kuralından haberin yok sanırım. Arkadaşın şaka amaçlı seni düşürdüyse bu kural gereği dm de yapmış sayılır. Alta tekrar hatırlaman için kuralı bırakıyorum. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 26.02.2026 18:59 Panzer »

#5 - 26.02.2026 18:51
Tarafımca kimsenin şahsına hakaret etmedim. "amk" kelimesi tamamen ortaya atılmış bir laftan ibarettir. OOC kine büründüğünden dolayı bir açık aramışsın ve şikayet açmışsın. Gerek yok, istesem ben açardım. Tarafımca hakaret yok, sana edilmeyen küfürlerde seni alaka etmez. Sonuçlanabilir.

#6 - 26.02.2026 18:58
Ortak nezaket kuralını tekrar okumanı öneririm. Ayrıca OOC ortam da ne oluyor? Sürekli roleplay kuralından haberin yok sanırım. Arkadaşın şaka amaçlı seni düşürdüyse bu kural gereği dm de yapmış sayılır. Alta tekrar hatırlaman için kuralı bırakıyorum. İyi forumlar.

Ayrı olarak bilerek düşürmedim, elim touchpade çarptığından ve Rayvon karakterinin canı az olduğundan düştü. Dm söz konusu olamaz.

#7 - 26.02.2026 19:18

ooc ortam kanka biz orada sohbet ediyorduk bu seni ne kadar ilgilendirir arkadaşlarımla istersem ooc sohbet ederim ister küfürleşirim aktif rol ortamı yok mahallede bir yabancı yok he dışarıdan birileri olsaydı sokakta o zaman ben bu davranışı yapsaydım o zaman yüzde yüz suçluydum  gta worlde geçtim diyorsunuz hala bizimle uğraşıyonuz forumdan çıkmıyonuz ben anlayamadım sizi

#8 - 26.02.2026 19:34

ooc ortam kanka biz orada sohbet ediyorduk bu seni ne kadar ilgilendirir arkadaşlarımla istersem ooc sohbet ederim ister küfürleşirim aktif rol ortamı yok mahallede bir yabancı yok he dışarıdan birileri olsaydı sokakta o zaman ben bu davranışı yapsaydım o zaman yüzde yüz suçluydum  gta worlde geçtim diyorsunuz hala bizimle uğraşıyonuz forumdan çıkmıyonuz ben anlayamadım sizi

#9 - 26.02.2026 20:24
Şikayet incelendi.

Rayvon Knox ve Jaronte Creed karakterleri OOC küfür kapsamında cezalandırılacak.

Idlewood gibi yoğun bir rol bölgesinde bu tarz davranışlar sergilenemez.