Konu: Foden Cruyff - Aim (Hile) Kullanımı.  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

M13

*
v2 Oyuncusu
#0 - 25.02.2026 05:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Foden Cruyff - @ege the b3st

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoyu izleyen herkes.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoyu izlediğinizde göreceksiniz ki; yeşil tişörtlü karaktere ateş etmeye çalışırken, karşıdaki karakter sağ sol yapmasına rağmen oyuncunun "aim"i (nişangahı) doğrudan karakteri takip ediyor. Özellikle 0:10 ile 0:15 saniyeleri arasına dikkat edilmesini rica ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/zx17wr

Ek açıklamalar(varsa): Söz konusu video kişinin kendi videosudur ve farklı bir konu için açtığı şikayetten alınmıştır. Ben kendi şikayetlerimi kontrol ederken bu videoya denk geldim ve forumda gezinirken oyuncunun "aim bot" kullandığını fark ettim. Sunucu sağlığı ve adil oyun ortamı adına her oyuncunun yapması gerektiği gibi bu şikayeti oluşturuyorum. Umarım gerekli inceleme yapılır.

#1 - 25.02.2026 08:05
komik bir şikayet olmuş, oynayışımı övdüğün için teşekkürler.

detaylı savunma gelecek.

(kesinlikle m.a değilsin lmfao)
« Son Düzenleme: 25.02.2026 08:09 ege the b3st »

#2 - 25.02.2026 12:20
bu şikayete ek benim birlik oyuncularımı vurduğu için, eğer hile kullanıyorsa banlanmayacaksa ağır bir ceza almasını + olarak silahının silinmesini+ olarak bunny hoptan da işlem görmesini istiyorum bu roleplayer kardeşimizin

#3 - 25.02.2026 20:57
Selamlar, direkt savunmaya geçiyorum ancak savunma yapılacak bir hile şikayeti olduğunu düşünmüyorum..

Aimbot açıp video çekecek olsam bunu adminlere, foruma ve discordda paylaşmam, mantık dışı bir işleyiş.

Oynayış tarzım, sağa-sola yukarı ve aşağı "titrek aimle vuruş" tarzıdır. Bilen bilir zaten.

ASIL SAVUNMAM

0.02. saniyede ateş açarken crosshairimin kitlenmediği mâlumdur. Aşağıya - yukarıya ve sağa - sola kendi skillerime göre rastgele sıkıyorum. Hile olsam zaten crosshair karaktere kitlenir, aşağı sağa sola falan kafana göre çekemezsin.

0.10  0.15 arasında karakter sağ-sol yapmasına rağmen crosshairi adamı takip ediyor demişsin.
Evet ediyor çünkü mouseu sağa-sola hareket ettiriyorum  :D Aimbot olsam sağa-sol yaptığım yerlerde karşıdaki karaktere hit kaçırmam o mesafeden, videoya bakacak olursan ben hit atamıyorum bile. Aimbotun amacı zaten crossu karşı karaktere kitleyip hit atmak, hit atamayan aimbot mu yapmışlar?
Onun devamında da 24. saniyeye kadar hit atamıyorum zaten, 24. saniyesinde de düz önümdeki adama sağ tık atıp direkt sıkıyorum, hit atabiliyorum.

Ayriyetten aimbot olsam

0.18. saniyede dümdüz önüme doğru koşan Eduardo karakterine hit atabilirdim ancak atamamışım.

24. saniyede hit attığım karakter Eduardo Milano, kafama zıplayıp sağıma geçtiği zaman crossum da onunla beraber sağa ani bir dönüş atardı, ani olağandışı bir dönüş yok kaldı ki sağ tık attığım yerde mouseum bekliyor, aimbot olmadığımı buradan da kanıtlayabilirim. --Havada da hit atamıyorum zaten.--

Schnel adlı admine şikayet açmak için kullandığım video, bu olayın FULL halidir ancak 2X'tir, istenirse orijinal halini de yükleyip atabilirim, sorun yok.  :sampanya:

Oynayışımla ilgili birkaç örnek video:

https://streamable.com/ewa8dv 0:21 yine crosshairimi keyfi sağa-sola hareket ettirip rahat bir şekilde çatıştığım görünüyor.
https://streamable.com/q41z7j 0:22 itibarıyla, yine "titrek aim" tarzı oynadığım, keyfi şekilde rahatça çatıştığım görünüyor.

Aşağıdaki video 0.25'ten itibaren izlenebilir, Nathan Sullivan karakterine yine kendi skillerimle, oynayış tarzımla sağ-sol hitleri atıyorum. Herhangi bir kitlenme yok, bu "benim videomdan" bana açtığınız hile şikayetindeki vuruşlara benziyor. -Burada vurabiliyorum ama bu şikayetteki videoda vuramıyorum ayriyetten-

YOUTUBE: GösterGizle

Yine farklı bir videom, bu şikayetteki videoyla çok benzer. 0.20'den itibaren 0.30'a kadar olan çatışma görüntülerime bakacak olursanız yine bu tarz hitler atıyorum. Siz bu ani sağa-sola dönmeleri aimbot olarak yorumluyorsunuz, bu yanlış.

YOUTUBE2: GösterGizle

Yine farklı bir videom, 1.06'a bakarsanız ani bir şekilde sola döndürüyorum mouse'u, bu benim oynayış tarzım dediğim gibi. Bu videoda da görebilirsin ki kitlenme yok.
YOUTUBE3: GösterGizle

Yine farklı bir videom, 0.35 - 0.40 arasına bakarsanız karşımdaki karakter yavaş yavaş hareket etmesine rağmen ben sağa-sola titrek titrek mouseumu çeviriyorum. Dediğim gibi tekrardan, oynayış tarzım bu.

YOUTUBE4: GösterGizle

Yine farklı bir videom, 1.29 - 1.34 arasına bakacak olursanız yine karşımdaki karaktere ani dönüşler yaparak vuruyorum, yine bir kitlenme söz konusu yok ve titrek oynayış sergiliyorum.

YOUTUBE5: GösterGizle

Kendi açılarımdan savunmam bu kadardır. Aimbot diye yorumladığınız video zaten sizde mevcut, ben baştan sona ROLÜN tamamını da atabilirim. 2X halini atmış bulundum, yetkili talep ederse normal halini de atmaktan çekinmem elbette.

Şimdi AIMBOT hakkında birkaç şey anlatmak istiyorum.

Videoda bana ithamda bulunduğunuz aimbot türü Silent-Aim değil, bundan eminiz çünkü sağa-sola dönüyor crosshairi takip ediyor diyorsunuz, bu normal aimbot, o yüzden Silent Aimle ilgili bir şey paylaşmayacağım ama bilginiz yoksa bunun hakkında da bilgi verebilirim.  :sampanya:

Videoya bakacak olursanız adamın crosshairi karakteri full takip ediyor, sağ tık attığı sürece üstünde yeşil çıkan karakteri hep takip eder, benim videomda böyle bir kitlenme söz konusu değil.

AİMBOT: GösterGizle

Yine başka bir aimbot videosu, dikkat ederseniz 0.15'. saniyeye kadar izlemeniz yeterli olacaktır ki, adam bana açılan şikayetteki görüntülere ters olarak, düşman karakterlere daha uzak olduğu kısımlarda bile Aimbot ile hit kaçırmıyor ve full kitleniyor. Zaten aimbotun mantığı bu, hit kaçıran aimbot mu kullanırdım kullansam? Hem kitlenmiyorum, hem aim dediğiniz yerlerde HİT BİLE ATAMIYORUM.

AIMBOT2: GösterGizle

Bu alttaki video ise benim oynayışımı çok iyi anlatmış. Aimbot açılana kadar sağa-sola cross çevire çevire sıkış benim oynayışımla birebirdir. Aimbi açtığı gibi sağa-sola da sıksa bodye kitlendiği görülmektedir. Bana açılan "BENİM VİDEOMDAKİ" kanıtlarda böyle bir kitleniş yoktur.

AIMBOT3: GösterGizle

Daha fazla savunma yapabilir miyim bilmiyorum, her şeyi izah ettim, AIMBOT ne demek onu bile anlattım. Bence biraz daha hile konusunda bilgilerinizi arttırın, böyle iftiralar atarak ismimi karalamanız hoş değil.

Daha önce de hile kullanacak kadar ezik bir anlayışa sahip değildim ki herhangi bir yasaklanma/uyarı almadım bu konudan ötürü.
Bana hile diyecek adamların %90'ı hile açıp oynuyor, çoğunun siciline bu kötü leke geçmiş, benim sicilim tertemiz ve alnım ak. Kalemimiz kırılamaz.

- ege the best..

« Son Düzenleme: 25.02.2026 21:05 ege the b3st »

M13

*
v2 Oyuncusu
#4 - 26.02.2026 04:21
Videoda görüldüğü üzere; belirttiğim saniyelerde nişangahın (aim) oyuncuyu bariz bir şekilde takip ettiği görülüyor. Ben böyle düşündüğüm için şikayetimi oluşturdum. Hile olup olmadığına karar verecek merci ben değilim, bu kararın verilmesi adına konuyu yetkililere taşıdım. Ayrıca, 'M.A' veya başka isimlerden bahsetmişsiniz; bu kişileri tanımıyorum ve bahsettiğiniz kişi ben değilim.

Konudan alakasız;

#5 - 26.02.2026 09:21
Aimimi adama çevirmezsem nasıl adamı vurabilirim acaba? Kilitlenmiyorum sağa sola çeviriyorum ki adamı vurabileyim. İlk defa sağa sola çevirilen mouse gördün herhalde kral.

Hit atamayan aimbot mu olur?

Sonuçlanabilir.

Alıntı
M.A kim tanımıyorum.
Valla ben de aim kim tanımıyorum kardeşim. Sen böyle videolarla bir şey yapabileceğine inanmaya devam et, khontkar videosu atan m.a seni.

#6 - 26.02.2026 10:54
Şikayet incelendi. Savunma geçerli bir sorun görülmedi.