Konu: Rayvon Knox - RK  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.02.2026 04:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: rayvon @socc1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yaralıya düşmüş, emote vererek kafasına tekme atıyorum ama yerden kalkıp bana saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/l6wf6k

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşın bilmem kaçıncı Rk'sı iyi bir rol eğitimi verilsin.

#1 - 25.02.2026 11:06
/hurt yazıp gereksiz ooc girdiği için bu arkadaşın da aynı şekilde ceza almasını istiyorum rol anındayız madem dm atıp rol aninda olduğumuzu iddia ediyor ya  ooc girdiği için bu kardeşim de ceza alsın roleplayer kardeşim

#2 - 25.02.2026 11:22
Ayrıca kontrol edilsin bu rol sonrasında bu arkadaş 1000 dakika benim hemen koşmaya başladığım vakitten sonra jail yedi beni düşüren de kendisi değildi onu da belirteyim biz brawl atarken kas gücü yüksek birine düştük sonra da yerden destek alıp kalkıyorum zaten arkadaşa da yanlışlıkla iki defa yumruk ve tekme atmaya çalışıyorum zaten kucağımda çocuk vardı o esnada da o da klavyeye basıyordu rastgele  sonrasında onu kovalamıyorum bizden başkası geliyor arkadaş onu dg ile vuruyor sonra da jaili boyluyor savunmam bu kadar

#3 - 25.02.2026 11:51
sonuclansin

#4 - 25.02.2026 12:36
Şikayet incelendi. Karakter RK ihlali sebebiyle cezalandırılacak. Ne olursa olsun ihlal varsa bile ihlalle karşılık veremezsiniz. K&A