Konu: Ghazar Andonian Samvel Andonian  (Okunma sayısı 112 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2026 00:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghazar Andonian- @Chunjo  Samvel Andonian - @Kodak

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rashaad Monroe @Baghdaderisemezsiniz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video Kaydında mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, Emotesiz brawla girişmek, Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rashaad Monroe karakteri (r19) ve bir kız ile rollerken aniden yanımıza sultan ile gelip dağılın oradan orospu çocukları diyorlar, tahmin ediyoruz ve kayıt açıyorum. Birden brawla girişiyorlar ama emotesiz... :DDDD Gereken cezayı alsınlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.02.2026 00:27
Selam,

Kavga çıktıktan sonra ben de senin gibi emotesuz vurmaya başladım. Beni niye şikayete etiket ediyorsun, onu anlamadım? Kavganın çıkacağından haberim bile yoktu, kavga çıktığı gibi aynı senin gibi ben de emotesuz bir şekilde saldırdım. Olaya dahil oldum, hepsi bu.

#2 - 24.02.2026 00:28
Ucuz şeylere şikayet açmayın lütfen, şehrin en varoş sokağında böyle bir kız yüzünden kavga çıkması normal.

#3 - 24.02.2026 00:43
Olaylara şahidim, bu tarz arkadaşların sunucuda barınmaması lazım. Yetersiz oyuncu profillerinden ibaretler.

#4 - 24.02.2026 01:08
Olaylara şahidim, bu tarz arkadaşların sunucuda barınmaması lazım. Yetersiz oyuncu profillerinden ibaretler.
Üstü kapalı şekilde OOC hakaret ediliyor, bir oyuncuya bir admin ''yetersiz oyuncu'' yakıştırması yapabilir, bir oyuncu yapamaz. Hakaret etmeyin lütfen.

#5 - 24.02.2026 06:57
Şikayet incelendi. Ghazar yasaklandı. Samvel adlı karakter ise Noob DM + Emotesiz işlem sebebiyle ağır yaptırım alıcak. K&A