Konu: [20.02.2026 - Salvatore Richardo] VCPD Rolünde /q & Yetersiz Rol Bilgisi  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2026 00:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Salvatore Richardo & Rick Kelly (alt hesabı) @Samed

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Melanie Kowanski & @MertskinQ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.02.2026 - 23:15 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
VCPD Rolünde Q
Yan karakteriyle ana karakterindeki role müdahale etmek.
Bunnyhop
Refuse RP
Yetersiz Rol Bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PD kovalamacasında yakalandıktan sonra Q attı, başında 3-4 dakika bekledikten sonra bizi karşısında görünce tekrar Q attı ardından Rick Kelly adlı alt karakterine geçiş yapıp ana karakterinde kovaladığımız arabayı bir şekilde haritadan yok etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Anlaşılabilir olması için saniyeleri yazıyorum.

7'ci saniyede bağlantı kopartıyor, muhtemelen /sq kullanıyor. (saat 23:19)
8'ci saniyede geri giriyor, bizi karşısında görünce tekrar Q atıyor. (saat 23:23)
14'cü saniyede yan karakterine girmiş ve ne yaptığımızı kontrol ediyor, yan karakteri olduğunu bu şikayeti açarken fark ettim. Taksiyi bir şekilde gizliyor ardından bunnyhop yaparak ortamdan uzaklaşıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Yetersiz rol bilgisinden yasaklanmasını talep ediyoruz.

#1 - 21.02.2026 00:26
şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.02.2026 03:23
şikayet edilen arkadaş durup durup 500 dolar atıyor bana çok rahatsız oluyorum

#3 - 21.02.2026 05:47
Merhaba, loglarda görülebilir, köprüde kaçarken anlık crash veriyor. Akabinde giriyorum düşerken havada bana sıkıyorlar tekrar crash e giriyor oyuna girmemi beklemeden. Akabinde girdiğimde zaten gitmiş oldular. Loglardan çok rahat görülebilir doğruluğumu teyit ediyorum.

#4 - 21.02.2026 11:11
Şikayet incelendi. Karakter aktif PD rolünde /q + Meslek araçlarını kişisel kullanım + Hatalı Alt Karakter ihlalinden ceza alıcak, Rick Kelly adlı karakter yasaklanacak.