Konu: Niş parfümlerde TOP 3 sırala.  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2026 20:28
Konu altında kullandığınız kokulardan bahsedebilirsiniz. Kullanmadığınız ama beğendiğiniz kokular da olabilir. Designer kokular yasak. BVLGARI gibi istisnalara tamamız.

Belirttiğiniz parfümlerin, kullanıcı kitlesini özetleyen profilleri de aktarmaktan çekinmeyin, size kalmış.

Burun zevki her insanda farklıdır. Kimi tatlı, kimi odunsu, kimi de her telden sever. Bu yüzden saygısızca tartışmalar yasak.

Üstelik soru veya görüşlerinizi, tavsiyelerinizi aktarabilirsiniz.

Başlıyorum;
1 - Amouage, Reflection Man
2 - Nishane, Ani
3 - PDM, Althaïr (vallahi utanarak ekledim. gelecekte dior sauvage olma yolunda ilerliyor.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.02.2026 23:06
ula kimse yanıt atmamış bile.
forumun parfüm anlayışı şu şekil olsa gerek
Spoiler: GösterGizle

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.02.2026 23:28
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 20.02.2026 00:00
ağırlıklı olarak ev gençlerinin, öğrencilerin barındığı bir platformda açtığın konuya bak a*k. gece gündüz demeden ss, para, farm-craft, level kasan adam iki günde bir duş alsa yeter ona. diour sauvage hariç diğer parfümleri ne gördüm ne duydum. genelde çalıştığım yerlerde verilen parfümleri stoklar kullanırım veya trendyolda indirimde olan sağlam bir tane parfüm alırım. o parfüm sadece belli başlı günlerde kullanılır. ama koku önemlidir arkadaşlar. kötü kokan insanı sevmem. siz siz olun duş alırken mutlaka duş jeli kullanın. ucuz-pahalı farketmez o duş jelini kullanın yeter. ki benim 3 yıldır kullandığım ve kadınlardan "çok güzel kokuyorsun" iltifatlarını duyarak tam puan verdiğim dicora urban duş jelini tavsiye ederim. watsons üyeliğiniz varsa 100 liraya patlayan fiyat performans duş jelidir. özellikle de antalya gibi sıcak yerde hareketli bir yaşantınız varsa can simidi olur. abartmadan kullanırsanız eğer çok rahat 1 buçuk ay götürür(her gün kullanırsanız 1 buçuk ay). ve deodarant sıkıp dışarı çıkmayı da ihmal etmeyin. deodorantta da markanın pek bir önemi yok, önemli olan süreklilik ve yine sürekli temiz kokmaya çalışmak ve duş almak. duş alırken suyu da israf etmeyin, ülkenin halini de düşünün.
« Son Düzenleme: 20.02.2026 00:01 karizmatik devrimci »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 20.02.2026 00:19
ağırlıklı olarak ev gençlerinin, öğrencilerin barındığı bir platformda açtığın konuya bak a*k. gece gündüz demeden ss, para, farm-craft, level kasan adam iki günde bir duş alsa yeter ona. diour sauvage hariç diğer parfümleri ne gördüm ne duydum. genelde çalıştığım yerlerde verilen parfümleri stoklar kullanırım veya trendyolda indirimde olan sağlam bir tane parfüm alırım. o parfüm sadece belli başlı günlerde kullanılır. ama koku önemlidir arkadaşlar. kötü kokan insanı sevmem. siz siz olun duş alırken mutlaka duş jeli kullanın. ucuz-pahalı farketmez o duş jelini kullanın yeter. ki benim 3 yıldır kullandığım ve kadınlardan "çok güzel kokuyorsun" iltifatlarını duyarak tam puan verdiğim dicora urban duş jelini tavsiye ederim. watsons üyeliğiniz varsa 100 liraya patlayan fiyat performans duş jelidir. özellikle de antalya gibi sıcak yerde hareketli bir yaşantınız varsa can simidi olur. abartmadan kullanırsanız eğer çok rahat 1 buçuk ay götürür(her gün kullanırsanız 1 buçuk ay). ve deodarant sıkıp dışarı çıkmayı da ihmal etmeyin. deodorantta da markanın pek bir önemi yok, önemli olan süreklilik ve yine sürekli temiz kokmaya çalışmak ve duş almak. duş alırken suyu da israf etmeyin, ülkenin halini de düşünün.

arşivdeki konulara bak, kalite zaman geçtikçe düşmeye başlamış. bizim zamanımızda böyle değildi. bazı kullanıcıların şiir okuyorum, kitap yazıyorum naralarından sonra en entelektüel vice oyuncusunun sen olduğu kanaatine henüz vardım. sonlara doğru ciddiye aldığın için teşekkürler devrimci kardeş. sauvage yerine tygar kullan, en azından bir dene. beymen'de falan buluyorsun.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok