Konu: Bug abuse  (Okunma sayısı 488 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2026 12:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Moreno_Ricardo  @lypreboos  Astrid_Ashwell @ownjr
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sslerde görüldüğü gibi, çekici ile gate bugu yaparak aracı içeriye sokuyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereli cezayı alsınlar.

#1 - 19.02.2026 14:16
Selamlar, Hurdalığın sorumluluğunu aldıysan hergün oraya /senaryo at bir haftadır araba getiriyorum hepsi boșa gidiyor çoğu kișide bu durumdan șikayetçi. Senin orada olduğunu ve senaryo yazısını görmeden ilk defa bu harekette bulundum ve sana "Kaç papel?" dedikten sonra normal fiyatının üstünde  "sistemin veridiği paranın %70'i" para veriyorum kendini fazla dürüst ve kurallara uyan birisi sanıyorsan o ss'i buraya ekle.
 seni görerek bunu yapsam o parayı vermezdim buna inan.
« Son Düzenleme: 19.02.2026 17:44 lypreboos »

#2 - 19.02.2026 15:07
Selamlar, Hurdalığın sorumluluğunu aldıysan hergün oraya /senaryo at bir haftadır araba getiriyorum hepsi boșa gidiyor çoğu kișide bu durumdan șikayetçi. Senin orada olduğunu ve senaryo yazısını görmeden ilk defa bu harekette bulundum ve sana "Kaç papel?" dedikten sonra normal fiyatının üstünde  "sistemin veridiği paranın %70'i" para veriyorum kendini fazla dürüst ve kurallara uyan birisi sanıyorsan o ss'i buraya ekle.
 seni görerek bunu yapsam o parayı vermezdim buna inan. Teșekkürler yetkili arkadașlara bırakıyorum tarafımca daha fazla yanıt gelmeyecektir.
Katılıyorum, çoğu kişi bu durumdan şikayetçi.

#3 - 19.02.2026 17:02
    Fazla akıllısın kardeşim. Hurdalık  sadece üç gündür bizde, üç gündür eksiksiz oraya senaryo ekle ile telefon numarası bırakıyoruz. Hem telefon numarası bırakılmış, hem de hemen karşı tarafta duruyorum. Siz beni görüyorsunuz, yazdıklarıma iyi bak. Chatloga düşüyor. Ona rağmen bug yapıp aracı hurdalatmaya devam ediyorsun.
    İc ne kadar para aldığım seni ilgilendirmez. Önceki işleten arkadaşlarla konuştuk ve bu şekilde yaptıkları için bizde böyle devam ediyoruz.
    Parayı aldığımı kabul ediyorum, zaten o parayı alacağım. O para benim hakkım.
Bu olay dün gerçekleşti. Hurdalık üç gündür bizde, bu bugu bildiğimiz için dikkatli olmaya çalışıyoruz. Sadece dün bu bugu yapan 3. kişilersiniz, diğerleri için yeterli kanıt alamadığım için şikayet oluşturmadım. Bir nevi olay size patladı. İc de yaşanılan herhangi bir olayın karşılığı bug abuse yapmak(sistem açıklarından yararlanmak olmamalı)o nedenle arkadaşların ceza almasını istiyorum. /me alkışlar.

#4 - 19.02.2026 17:44
Ben nereden bileyim sahibinin değiştiğini? Üstelik bir haftadır geliyorum üç gün içinde senaryo ekle görmedim, orada yapma ben bakıyorum diyeceğine "Harika, çok iyi, bravo" tarzı şeyler söyleyip duruyorsun. Burada daha fazla laf kalabalığı yapmayacağım incelemede ne uygun görülürse ona razıyım. Kendi tarafımca konuyu kapatıyorum daha fazla ortalığı karıştırmaya gerek yok diye düşünüyorum Teşekkürler iyi günler dilerim.

#5 - 19.02.2026 19:28
Selamlar olaylar dahilinde değilim bir açıklama yapmak girişimindeyim.. hurdalığın sizde ise neden müdahele etmediniz? veya pm'den uyarmadınız göz göre göre ihlali izleyip sessiz mi kaldınız? farkındayım bunu Moreno Ricardo karakternin bilmesi lazımdı fakat, araç çalarken biliyoruz ki bu işlerde sahipleri tarafından peşine düşülüyor 30 dakika boyunca adamı peşimizde gezdirene kadar seni mi bekleyelim? herkesin burada işi gücü var, görüyorsan uyarabilirsin, uyarmadığın durumda, bu şikayeti açma gereksiminde bulunmakda ayrı bir gariptir.. bu kadar o hurdalığı önemsiyorsan uyarabilirsin, ihlali göre göre devam edildiğini görüp müdahale etmiyorsan bu seninde sorumluluğun...

#6 - 19.02.2026 19:43
   Sizin kafanız çok iyi basmıyor arkadaşlar. Benim orada olmamam, veya geç gelmem.. her neyse bunlar ic olaylar. Çözümü ic olarak halletmemiz gerek. Arkadaş tamamen olayı bug yaparak çözebileceğini sanıyor. Yaptığı ooc bir ihlal. Bunun savunulacak bir yanı yok.
   Adam gözümün önünde bug yapıyor. Neden müdahale edeyim kardeşim? Kanıtlarımı aldım ve şikayet oluşturdum. Adam yaptığının ihlal olduğunu bilmiyor mu sence? Sunucunun bir kuralları var. Bunu bilmesi gerek.
   Bu yazdıklarınızın hiçbiri bug abuse'den dolayı ihlal yaptığınızın gerçeğini değiştirmeyecek. Gerekli cezayı alsınlar, daha fazla tarafımca ileti gelmeyecek.

#7 - 19.02.2026 21:07
Arkadaşlar, herkese selam. Birlik R20’si olarak yazıyorum.

Öncelikle hurdalık sistemi 4 gündür bizde ve /senaryo ekli şekilde kapının önünde aktif. 10 gündür araç getirmen bizim sorumluluğumuzda olan bir konu değil; çünkü hurdalık sistemi o süreçte pasifteydi. Açık olan şu ki, sistemdeki açığı kendini zeki sanarak kullanmaya çalışmışsın. “Erken neden müdahale edilmedi?” konusu da konuşulmuş. İlgili arkadaş AFK’ydi, oyuna girdiğinde sizin bug yaptığınızı gördü. Bu kısmı da netleştirmiş olalım. Biz sunucuda aktif görev yapan bir birliğiz ve hurdalık sistemi son 4 gündür sorunsuz şekilde işliyor. Ancak senin gibi bu tür açıkları zorlayan kişiler olmaya devam ediyor. O yüzden sana net bir haber vereyim: Bu bug işi artık bitti kardeşim, buna emin ol. Dün IFM olaya müdahale etti. Bundan sonra hurdalıkla ilgili bir durumun olursa, sistemi aktif işleten birlikle iletişime geçersin. Ayrıca tekrar söylüyorum: 10 gündür araç getirmen bizi bağlamaz; zaten o süreçte yaptığın buglar da ortada

#8 - 20.02.2026 15:48
Sizden öncesini kenara atalım sizde olan süreçte pek farklı değil dün gece geldim arkadașım Andrew ile bir tanede sultanlı arkadaș orada bekliyordu arıyoruz açan yok biz orada senaryoyu görüpte kontakladık hurdalığa bakan aktif birisi var diye. Sorunsuz șekilde ișliyor dediğin sana söyledikleri șey sanırım, bu șekilde olursa millet açıkları zorlar afk bırakacaksanız senaryo atmayın gelince atın bizde müsaitlik yok diyip araba kontaklamayalım.

#9 - 20.02.2026 16:34
Daha fazla yazarak bizi rahatsız etme güzel kardeşim, Bizzat ben açtım ona o kapıyı. Bekleyeceksin. Burası istek kanalı değil kardeş. Yaptığın bug üzerine açılan şikayet. Şikayet harici yazma.
« Son Düzenleme: 20.02.2026 16:42 indias »