Konu: [17.02.2026 - Astrid_Ashwell] Powergaming + Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.02.2026 01:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Astrid Ashwell - @ownjr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.02.2026 - 00:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket (kaza, vurulma, kaçırma gibi karakterinizi olumsuz etkileyen olaylarda kasıtlı olarak uyum sağlamamak veya rolü aksatmak)
Powergaming (BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir & GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ViceMall'dan kıyafet almak için aracımı Malibu'nun önüne bıraktım ardından Astrid_Ashwell karakterinin saçma sapan bir şekilde bisikletiyle aracımın üstünden atlayışına ve öndeki diğer araca çarpmasına şahit oldum. Kendisi PG'in yanı sıra, o an yere yapışıp bisikletten düştü fakat hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Market caddesinde seyir ederken aracımın üstünden atlayan bisikletlilerden artık bunaldığım için bu şikayeti açma gereği duydum. Oyuncunun seviyesini kontrol ettiğimde 47 olduğunu gördüm, basit hatalar yapacak zamanı çoktan geçmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 17.02.2026 01:16
Öncelikle merhaba. Şikayete konu olan olayda kasıtlı bir PG yapma niyetim bulunmamaktadır. O an bölgede kısa süreli bir lag problemi yaşadım. Karşı tarafın aracı benim ekranımda farklı bir konumda görünüyordu ve bu nedenle bisikletle üzerinden atlamış gibi bir durum oluştu. Demem odur ki, olay tamamen istem dışı gelişmiştir. Bilerek araç üstünden atlama veya çarpışmayı yok sayma gibi bir RP ihlali yapmadım. Eğer karşı oyuncu o an uyarı verseydi durup RP’yi sürdürürdüm. Sunucu kurallarını biliyorum ve ihlal etmek gibi bir amacım yoktur. Benzer bir durumda daha dikkatli davranacağımı ve çarpışma RP’sini mutlaka oynayacağımı belirtirim. İyi günler dilerim.

#2 - 17.02.2026 01:21
Öncelikle merhaba. Şikayete konu olan olayda kasıtlı bir PG yapma niyetim bulunmamaktadır. O an bölgede kısa süreli bir lag problemi yaşadım. Karşı tarafın aracı benim ekranımda farklı bir konumda görünüyordu ve bu nedenle bisikletle üzerinden atlamış gibi bir durum oluştu. Demem odur ki, olay tamamen istem dışı gelişmiştir. Bilerek araç üstünden atlama veya çarpışmayı yok sayma gibi bir RP ihlali yapmadım. Eğer karşı oyuncu o an uyarı verseydi durup RP’yi sürdürürdüm. Sunucu kurallarını biliyorum ve ihlal etmek gibi bir amacım yoktur. Benzer bir durumda daha dikkatli davranacağımı ve çarpışma RP’sini mutlaka oynayacağımı belirtirim. İyi günler dilerim.
Üstünden zıpladığın araç bana ait ve ben o an oraya yeni gelip aracın motorunu kapatmıştım. Benim aracımın üstünden atlayıp diğer araca çarptın ardından yere düşüp tekrar bisikletine binip devam ettin. (Videoda gözüküyor) Ek olarak uyarı verilecek bir durum yok, sürekli roleplay mantığı ile hareket etmen gerekiyordu. Bunu bir başkası yapmış olsaydı şikayet edileceklerin arasına onu da eklerdim, şahsi bir durum olarak algılamamanı rica ediyorum. İyi roller, iyi geceler.

#3 - 17.02.2026 14:26
Videoda görünen olay doğrudur ancak durum kasıtlı bir PG davranışı değildir. O an bölgede belirgin bir lag problemi yaşıyordum. Yurt dışında yaşadığım için bazen böyle durumlarla karşılaşıyorum. Araç benim ekranımda farklı konumda ve mesafede görünüyordu. Bu nedenle bisikletle üzerinden atlama ve çarpışma durumu oluştu. Aynı şeyi tekrarlamak istemiyorum durum bu şekilde. Bu arada şikayet açarak doğru olanı yapmışsın o konu da sana bir şey deme hakkım bulunmuyor diyemem de zaten. Son olarak kural ihlali yapma niyetim yoktu. Benzer bir durumun tekrar yaşanmaması için daha dikkatli davranacağım. İyi roller.

#4 - 17.02.2026 15:48
Arkadaşın samimiyetine güvenerekten şikayeti geri çekmek istiyorum. @Hammerlein

#5 - 17.02.2026 16:33
İstek üzerine K&A.