Konu: Diego Salgado (Trolling)  (Okunma sayısı 222 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.02.2026 18:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @jewishcontractor Diego_Salgado

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ssde bulunan herkes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.02.2026 17:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sstede görüldüğü gibi şahıs durmadan chatloga spam atıp duruyor başta bilmeden yaptığını düşündük hatta arkadaşa komut konusunda yardımcı bile olmaya çalıştık ama kendisi bu durumu sürekli olarak devam ettirince anladık ki ilgi çekmekten başka yaptığı hiç bir şey yok. Kısacası madende bulunan herkesi trollemeye çalışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Açıkçası bu tarz durumlara alıştım başıma gelenleride hesaba katarsak ama bunu yapan kişinin özelliikle kendi birliğinin R19 olması gerçekten çok üzücü kendi aramızda konuşurken bile chatloga yansıyor ve bu cidden rahatsız edici burda bile trollüyorsa günlük hayatta ve kendi birliğinde kim bilir ne roller yapıyordur oyunda gereğinin yapılmasını arz ederim, iyi oyunlar.

« Son Düzenleme: 16.02.2026 18:02 Bull£T »

#1 - 16.02.2026 18:37
trolling ile alakası nedir şikayetin? 5 dakika markete çıktık hanımı oturttuk masanın başına aklı ermemiş slash koymadan toplamaya çalışmış yönetime de izah ettim durumu. Kötülükten beslenmeyin dostum bu kadar gerek yok.
« Son Düzenleme: 16.02.2026 19:03 jewishcontractor »

#2 - 16.02.2026 18:41
trolling ile alakası nedir şikayetin? 5 dakika markete çıktık hanımı oturttuk masaya başına aklı ermemiş slash koymadan toplamaya çalışmış yönetime de izah ettim durumu. Kötülükten beslenmeyin dostum bu kadar gerek yok.

Aynen kardeşim bende salaktım yedim bu numarayı benim pcdede kardeşim oynuyordu zaten. İnsanları aptal yerine koymaya çalışmayın ayrıca bunun kötülükle alakası yok ordaki insanların kendi aralarındaki muhabbette engel oluyorsun.

#3 - 16.02.2026 21:22
trolling ile alakası nedir şikayetin? 5 dakika markete çıktık hanımı oturttuk masaya başına aklı ermemiş slash koymadan toplamaya çalışmış yönetime de izah ettim durumu. Kötülükten beslenmeyin dostum bu kadar gerek yok.

Aynen kardeşim bende salaktım yedim bu numarayı benim pcdede kardeşim oynuyordu zaten. İnsanları aptal yerine koymaya çalışmayın ayrıca bunun kötülükle alakası yok ordaki insanların kendi aralarındaki muhabbette engel oluyorsun.

Hiç seninle polemiğe giremeyeceğim. Ortada trolling namına bir şey yok. Rolden dem vuruyorsun, ortada rol falan da yok. Beni incelemeye alan yönetici arkadaşa durumu izah ettim, sağolsun anlayış gösterdi. Buraya bakan yönetici arkadaşlar da savunmama bakıp karar vereceklerdir. Daha fazla ileti kirliliğine gerek yok.

#4 - 17.02.2026 23:08
Şikayet incelendi. Durum bilgimiz dahilinde kişiye gerekli uyarı verildi. K&A