Konu: 16.02.2026 | Retarted RP | Ghazar Andonian, Bedros Azaryan, Samvel Andonian  (Okunma sayısı 191 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.02.2026 00:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Chunjo Ghazar Andonian - @FIROBABA Bedros Azaryan @Kodak Samvel Andonian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.02.2026 - 00:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
-
8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sunucuda lag olmasından kaynaklı Verdant Bluffs bölgesinde doğdum. Bölgede arkadaşımın beni arabayla almasını beklerken Ghazar'ın ufak bir laf atmasıyla başladı ve devamında böyle durduk yere bir roleplay(?) gelişti. Yetmezmiş gibi, kalktıktan sonra tekrar RKya düşürme çabası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerek yoktu böyle bir role. Ne elde ettiniz bunu yaparak? Yapmasaydınız ne kaybederdiniz? Ben karşı tarafın cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 17.02.2026 16:50
@Chunjo   @FIROBAA @Kodak 24 saat içinde savunmalarınızı iletin.

#2 - 18.02.2026 19:48
Kendim ile alakalı kısım nedir, ben agrasif rol sergilemiyorum hatta sakinleştirici/yatıştırıcı bir tavır sergiliyorum. Daha sonra siz kavga ediyorsunuz, ikili seni indiriyor, daha sonra ayak uyduruyorsam uyduruyorum ki o da yok. Şikayette adım geçmesini anlayamaıdm.

#3 - 19.02.2026 00:30
Chatlogu iyice okuduğunda onların yaptığı bu role destek verdiğin, tokat attığın, bagaja atma çaban vesaire göz önünde olduğunu göreceksin. @miRR şikayet sonuçlanabilir süre doldu.

#4 - 19.02.2026 17:34
Şikayet incelendi, kanıtlar yetersiz.

K&A.