Konu: Tigran_Haturyunyan / Lei_Shin  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.02.2026 16:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tigran_Harutyunyan @Resse   / Lin_Shein  @Postal Dude

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Moreno_Ricardo @lypreboos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.02.2026 / 13:20 - 13:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non RP - Fail RP - Powergaming - Agrasif rol - Car Dm - YRB - YKİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle bu arkadaşlarla benzinlikteki yolda karşlılaşıyoruz sonrasında rol devam ederek bize çarpıyolar vs. vs. derken bu arkadaş beni Aiporta kadar eze eze götürüyor doğal olarak bende tavana fırladım aiporta geldiğimizde ise bunlar bana yumruk ile saldırarak agrasif rolde bulunuyorlar bende doğal olarak bunlara saldırıyorum Tigran adlı karakteri düşürüyorum sonrasında kahkaha atmaya başlıyor, yaralı bir şekilde yerde yatarken yetmiyor, arkadaşı bir başka araç kiralayıp beni ezmeye çalışıyor yetmiyor arkadaşının aracına binip bir güzel şekilde,, gidiyolar ne hikmetse hiçbirşey olmamış gibi bir de garip cidden...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/9ga38xf
https://hizliresim.com/976l2a4
https://hizliresim.com/olrp69v

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın.

« Son Düzenleme: 15.02.2026 16:28 Enes005 »

#1 - 15.02.2026 16:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.02.2026 16:22
Şikayeti okumadım. Orada arkadaşlar sürekli Noob DM, ve Spawn kill attıkları için çokta rol yapamadık aslında. Çarpıp ezdiğimize dair bir görüntü ya da hasarlar kaydı bulunmuyor. Ayrıyetten en önemli detay, bildiğim kadarıyla Havaalanı güvenli bölge oluyor, güvenliklerin polislerin dolandığı GB kapsamına giriyor. Kaçırma rolleri de abez kaçmış.

#3 - 15.02.2026 16:26
Şikayeti okumadım. Orada arkadaşlar sürekli Noob DM, ve Spawn kill attıkları için çokta rol yapamadık aslında. Çarpıp ezdiğimize dair bir görüntü ya da hasarlar kaydı bulunmuyor. Ayrıyetten en önemli detay, bildiğim kadarıyla Havaalanı güvenli bölge oluyor, güvenliklerin polislerin dolandığı GB kapsamına giriyor. Kaçırma rolleri de abez kaçmış.

Doğal olarak siz beni oraya kadar sürükleyip götürene kadar araçtan çıkıp 2 kişi dövmeye çalışana kadar bir şey yok ama? aynen kankam. gereken yapılsın. ki görülebilir ben sadece kendimi savundum GBİ siz agrsif rol sağladığınız içindi..

#4 - 15.02.2026 21:05

Doğal olarak siz beni oraya kadar sürükleyip götürene kadar araçtan çıkıp 2 kişi dövmeye çalışana kadar bir şey yok ama? aynen kankam. gereken yapılsın. ki görülebilir ben sadece kendimi savundum GBİ siz agrsif rol sağladığınız içindi..

silahlar wipe yiyince millete dm atamaz olmuşlar düzgün rolünü yapmak isteyenlere salça oluyorlar  :D :D

#5 - 15.02.2026 21:05
Herhangi bir ihlalim bulunmamakta.

#6 - 15.02.2026 21:17

silahlar wipe yiyince millete dm atamaz olmuşlar düzgün rolünü yapmak isteyenlere salça oluyorlar  :D :D

Salça olmak? kanka siz bize bulaştınız ilk?? düşünce öyle oluyor doğru yediremeyince şikayet açıyorsunuz sizde haklsıınız alamayacaksınız brawla girmeyin. gereğini değerli yetkili arkadaşlara bırakıyorum + chatloguda incelemenizi talep ediyorum lütfen  :-X
« Son Düzenleme: 15.02.2026 21:20 Enes005 »

#7 - 16.02.2026 01:19
Şikayet incelendi.

Tigran_Harutyunyan adlı karakter Yaralı Kural İhlalinden,

Jhon_Lazia adlı karakter Güvenli Bölge İhlalinden,

Moreno_Ricardo adlı karakter Güvenli Bölge İhlali + Metagaming'den cezalandırılacak. Şikayet Kapatıldı.