Konu: Yetersiz Oyuncu Profili - Car DM - Car Surfing - Noob DM  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.02.2026 14:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jhon Lazia - @Enes005 , Ricardo Moreno - @lypreboos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lei_Shin
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM, Car DM, Car Surfing, Hatalı Do kullanımı

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla kendi aramızda rol yapıyorduk, kişilerle sözlü tartışmaya giriştik ve Brawl rolüne başladık fakat kişiler düştüğümüz hâlde tekrar tekrar bayıltıp ezdiler, kaçmaya çalıştığım an arabamı sıkıştırdılar, üstüne çıkıp tekmelemeye başladı. Bu tarz oyuncuların Vice Roleplay’dan saf dışı bırakılması gerekiyor, oyuncuların ve özellikle bizim huzurumuzu bozuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/bqmn8qa https://hizliresim.com/hlhy8fg https://hizliresim.com/ocudhob

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 15.02.2026 15:18
Öncelikler olaya bakılırsak bir sözlü tartışma oldu sonrasını es geçmişler sanırım arkadaşlar hemen anlatayım, bu ikisi beni airporta kadar eze eze götürdüler yetmedi tavanda kaldığım için sürüklendim sonrasında beni teke düşürdüler birisini düşürdüm yetmedi diğerinide dövüyordum araçta oturdu bekledi öylede buna ne demeli? öncesine bakılarak yorumla kesip kesip parça şeylerle gelme bana. yetmedi seni airportta düşürdüm yetmedi hiçbişey olmamış gibi koştun arkadaşının aracına bindin? komiksiniz açtıysanız bizde açıyoruz bu saatten sonra geri çekilmediği sürece bende uğraşacağım.
« Son Düzenleme: 15.02.2026 15:26 Enes005 »

#2 - 15.02.2026 15:35
/do gereksiz kullanım demiş : Arkadaş airporttan cıktıgımız ne hikmetse yaralı bır sekılde arakadasının aracına kosa kosa bınıp kacıyor, sonrasında ben bunu bir süre kovalıyorum araç kiralıyor duvara tosluyolar bızde arkasını kesıyoruz ne bır rol var ne de bırsey uyarmak amaclı ızın ıstemıstım. bir ihlalim olduğunu düşünmüyorum.
Sebepsiz saldırı veya birşeyde yok biz sizin önceden beri düşmanız noob dm neye bağladın açıklar mısın?
Car surfing var onu bende görüyorum zaten eyw.
Car Dm gelirsek bunda siz bize biz size yaptık sen gidip şikayet açmışssan karşılığı gelecektir.

Benlik bu kadar cezai işlem uygulanacaksa değerli yetkilerin insafına bırakıyorum, bir ihlal değil uyarmak için yaptığımı bilidiriyorum sonrasında arkadaş zaten /b olumsuz şekilde kullanıyor izinsiz dahilinde ssi gelecektir.

#3 - 15.02.2026 15:54
Savunmalar kanıt bulunmadan, uydurma biçimde yapılmış. Her şey ortada. Ayrıyetten arkadaşın “Çekilmediği takdir de biz de şikayet açıyoruz” Gibi bir tehdit vâri konuşmasını OOC bilendiğini, kinlendiğini da yetkili arkadaşların değerlendirmesini talep ediyorum. Her şey anlatıldığı gibi.

#4 - 15.02.2026 15:57
https://hizliresim.com/ftgd7h5 Arkadaşın /b yi nasıl kullanadığına bakalım bir de...
Türkçe terim.
/b gereksiz kullanma
Rol bölme.
OCC hakaret
Ortak nezaket

#5 - 15.02.2026 15:59
Selamlar, arkadaşlar sabahtan beri bizi eziyor sürüklüyor inip vuruyorlar ve araca binip kışkırtıyorlar. Kendi yaptıklarınıda bizim yaptığımız birşey gibi anlatmaları beni benden aldı. Benzinliği patlatıp insanları yaralıyorlar bunu gören Adminde var ve halledeceğim demişti en son. Hata vermesinden dolayı ss alamadım ama OOC hakaret ve benzinliği patlattıkları yer var ve benzinin patladığı yerde yine arabanın yolcu kısmına oturup bizi kışkırttığı an var ama yazışmalar chatte yok.

#6 - 15.02.2026 16:12
Selamlar, arkadaşlar sabahtan beri bizi eziyor sürüklüyor inip vuruyorlar ve araca binip kışkırtıyorlar. Kendi yaptıklarınıda bizim yaptığımız birşey gibi anlatmaları beni benden aldı. Benzinliği patlatıp insanları yaralıyorlar bunu gören Adminde var ve halledeceğim demişti en son. Hata vermesinden dolayı ss alamadım ama OOC hakaret ve benzinliği patlattıkları yer var ve benzinin patladığı yerde yine arabanın yolcu kısmına oturup bizi kışkırttığı an var ama yazışmalar chatte yok.

Benzinliği patlatmış dediğin SS’te araç içerisindeyim ve arkadaşım yerde yaralı, “Araç içerisinde bile değil” Kendi yaptıklarınızı anlatıyorsun demen de ayrı kopartıyor. Her şey göründüğü gibi, burada kendinizi boş savunmaya gerek yok. Saatlerce sizin yüzünüzden rol zevkimiz yalan oldu. Ayrıyetten B bölme olayında zaten saçma şekilde /do’dan izin istemişsin. Kirletmeye gerek yok, kendi forumunuzu açın.

#7 - 15.02.2026 16:21

Benzinliği patlatmış dediğin SS’te araç içerisindeyim ve arkadaşım yerde yaralı, “Araç içerisinde bile değil” Kendi yaptıklarınızı anlatıyorsun demen de ayrı kopartıyor. Her şey göründüğü gibi, burada kendinizi boş savunmaya gerek yok. Saatlerce sizin yüzünüzden rol zevkimiz yalan oldu. Ayrıyetten B bölme olayında zaten saçma şekilde /do’dan izin istemişsin. Kirletmeye gerek yok, kendi forumunuzu açın.

Kirletmeye gerek yok derken kankam? /do dan yazdım cunku ne rol var ne bısey bos beles yerde kendı kendını ıhlal edıyorsun komiksin. bol şans diliyorum.

#8 - 16.02.2026 01:07
Şikayet incelendi. Kanıtlar yetersiz.

Tigran_Harutyunyan adlı karakter Ortak Nezaketten ceza alıcak. Şikayet kapatıldı.