Konu: James_Mellender / YRB  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.02.2026 00:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James_Mellender / @Kursnbest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charles_Noah / @woodbeyb

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.02.2026 00:15 - 00:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: YRB- Troll - DM - Non RP - 3.7 YKİ

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumla mahalleye giriyorum ardından toz varmı diye sorup seriden çıkıyorum sonrasında yolda giderken bu arkadaş bana sebepsizce vurma gereksiniminde bulunuyor rol yok emot yok ortada hiçbirşey yokken gelip bana dalıyorsun? üstüne yetmiyor benzinlikte arka planda şarkı açıyordum, bu arkadaş emotsuz gine yaptığı şeyi tekrarlıyor garip cidden... sormak istiyorum 60 levellik bi bilgili bir insan neden bunları yapar?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
ilk düşürme : https://i.hizliresim.com/l70dvzc.png
İkinci : https://i.hizliresim.com/7l3vfn8.png

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın, 60lvllık bir insanın bunları yapabiliyorsa bir sorunu olduğu ortada.

#1 - 15.02.2026 01:06
 :-[ SAVUNMA: İlk düşürme dediğin ss'te görülebileceği gibi biz zaten o sırada kavganın içindeyiz, sen bunu durup dururken yapmış gibi gösteriyorsun.

#2 - 15.02.2026 01:12
:-[ SAVUNMA: İlk düşürme dediğin ss'te görülebileceği gibi biz zaten o sırada kavganın içindeyiz, sen bunu durup dururken yapmış gibi gösteriyorsun.
Ha kankam? Şaka gibisin... Toz varmı diye bakıp çıktım sonrasında bir düşmanımız var bir kaç kişi doğrusu... savaş içinde falanda değildik önüne gelene vuruyorsun çarpıtma burda.... "acil sokaklarına" yazdığım timing hatası olduğu için sonradan gitti yazı yazarken bana vurdu şahsen kendisi bir troll ve YRB örneğidir gereken yapılsın. 60sv bir adamın bu tür davranışları yapması cidden garipsenecek bir durumdur. chatlog incelendiğinde görülecektir gereği değerli yetkili arkadaşların...  :vays: :nays:

#3 - 15.02.2026 02:45
YRB ne oluyo y. mın başı anlamı mı tam anlamadım

#4 - 15.02.2026 04:24
YRB ne oluyo y. mın başı anlamı mı tam anlamadım
Araştırabilirsin, daha fazla açıklama gelmeyecek, gereği yapılsın, chatlog incelensin. karakterin gerek leveline gerek tecrübesine bakılarak bunları troll amaçlı yaptığı görülebilir, kararı değerli yetkili arkadaşlar vercektir.  :-X

Ek; Emotsuz çok güzel bir şekilde saldırıyorsun mükemmel bilgili arkadaşım. + forum üsluptanda alalım arkadaşı.
« Son Düzenleme: 15.02.2026 12:32 Enes005 »

#5 - 15.02.2026 13:30
Cezaii işlemler başlatılacaktır kararı yargıya bırakıyorum

#6 - 16.02.2026 00:51
Şikayet İncelendi.

James_Mellender adlı karakter Yaralı Kural İhlali + Ortak Nezaket sebebiyle cezalandırılacak. Şikayet kapatıldı.